Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

"Βόμβα" από τον ΑΒ Βασιλόπουλος: Έσκασαν χαμηλές τιμές

Εκατοντάδες προϊόντα σε σούπερ τιμές!

13 Νοεμβρίου 2020 11:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Έσκασε" μια τρομερή ανακοίνωση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία θα χαροποιήσει αρκετούς καταναλωτές. Συγκεκριμένα, στον ΑΒ Βασιλόπουλο, θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα σε σούπερ χαμηλές τιμές.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Εκατοντάδες προϊόντα σε εγγυημένα χαμηλή τιμή σε μια σειρά προϊόντων και κατηγοριών. Αναζητήστε τα στα ΑΒ, για να κερδίσετε σε ποιότητα και τιμή.

Είσαι ο τύπος που το ψάχνει με τις τιμές. Θέλεις να βρίσκεις τις πιο χαμηλές, αλλά μαζί και την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζεις. Ή, πάλι, δεν έχεις τόσο χρόνο ή τη διάθεση για να το ψάξεις. Αλλά θέλεις να αισθάνεσαι σίγουρος ότι μαζί με την κορυφαία εξυπηρέτηση και εμπειρία αγορών, βρίσκεις εγγυημένα τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

ΑΒ Βασιλόπουλος χαμηλές τιμές

Θέλεις ΑΒ!

Γιατί στην ΑΒ, με τις διαδικασίες που ακολουθούμε, φροντίζουμε για να έχεις τις πιο χαμηλές τιμές - είτε το ψάχνεις από μόνος σου, είτε όχι. Γιατί το ψάχνουμε εμείς για σένα! Καθημερινά, συγκρίνουμε τις τιμές μία προς μία με αυτές της αγοράς, σε 10.000 προϊόντα, και φροντίζουμε να τις βελτιώνουμε για σένα. Γιατί έτσι είμαστε εμείς σίγουροι ότι μαζί με την ποιότητα ΑΒ, προσφέρουμε εγγυημένα χαμηλές τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα, σε ακόμη
περισσότερες κατηγορίες.

Και, μάλιστα, η Εγγύηση Χαμηλής Τιμής, που θα δεις στα ράφια των καταστημάτων μας σε μια σειρά προϊόντων, είναι η εγγύηση για τη μεταξύ μας σχέση. Είναι η εγγύηση ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος σκέφτεται με ευαισθησία τους πελάτες και τις ανάγκες τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και τους στηρίζει. Σε στηρίζει.

Ψάξ’ το! Τσεκάρέ το. Είναι ζήτημα τιμής. Και η τιμή είναι ζήτημα ΑΒ. Μάθε περισσότερα, εδώ.

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι. Και είναι ωραίο να είσαι σίγουρος για τις χαμηλές τιμές.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ.

Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά. Εκτός όμως, από αυτή την ανακοίνωση, δείτε εδώ μια νέα συνεργασία του ΑΒ Βασιλόπουλου.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share