Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θύμα απάτης έπεσε ο Σκλαβενίτης - Καταναλωτές προσοχή

Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

8 Σεπτεμβρίου 2020 08:58
Θύμα απάτης έπεσε ο Σκλαβενίτης - Καταναλωτές προσοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι οι καταναλωτές των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, πρέπει να δώσετε βάση στην παρακάτω ανακοίνωση, καθώς η εταιρεία, η οποία έχει τρομερές προσφορές, ενημέρωσε τους πελάτες της πως έχει πέσει θύμα μεγάλης απάτης.

Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:

Αγαπητοί μας Πελάτες

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: [email protected]), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: [email protected].

Σας ευχαριστούμε.

«Κόκκινος» συναγερμός στο Σκλαβενίτη - Η ανακοίνωση που «ταρακούνησε» την αλυσίδα

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε για το Σκλαβενίτη, με μια ανακοίνωση να «ταρακουνά» τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία φαίνεται πως θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό, φέρνοντας μέρες σαν εκείνες, όπου η εταιρεία είχε εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ρώσικη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Mere σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα, μετά την επικείμενη είσοδό της στη Σερβία, σύμφωνα με το Fnb Daily.

Η Mere είναι θυγατρική του ρωσικού ομίλου Torgservis, π«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε για το Σκλαβενίτη, με μια ανακοίνωση να «ταρακουνά» τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετου ιδρύθηκε το 2009 και λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Ρωσία, με την επωνυμία Svetofor.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων μετά από τις X5 και Magnit.

Τα σχέδια για τη Σερβία

«Μέχρι στιγμής έχουμε ανοίξει 1.500 καταστήματα discount και λειτουργούμε σε 10 χώρες. Ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στη σερβική αγορά με τουλάχιστον 100 καταστήματα και μέση έκταση περίπου 1.000 τ.μ.», τόνισε το γραφείο της ρωσικής εταιρείας στη Σερβία.

Όπως ειπώθηκε, σκοπεύουν να συνεργαστούν απευθείας με τους παραγωγούς, με αυστηρό έλεγχο ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επισημαίνουν ότι οι τιμές τους θα είναι κατά 20% χαμηλότερες από τον μέσο όρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share