Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλοι στο Σκλαβενίτη - Οργισμένη ανακοίνωση της εταιρείας

Τι συνέβη;

2 Σεπτεμβρίου 2020 14:10
Έξαλλοι στο Σκλαβενίτη - Οργισμένη ανακοίνωση της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι ήταν άπαντες στο Σκλαβενίτη, με την εταιρεία να εκδίδει μια οργισμένη ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ πρόσφατα έφερε την ανατροπή στην αγορά, με μια κίνηση που σίγουρα θα βρει μιμητές στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης με είχε κάποτε διαψεύσει «κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση, που είχε σηκώσει «θύελλα», «τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα τον επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».

Σήμερα η Σκλαβενίτης αριθμεί περί τα 520 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί συνολικά 22.000 εργαζόμενους, συμπληρώνοντας δύο χρόνια από την ολοκλήρωση/διάσωση της εξαγοράς των δικτύων καταστημάτων της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Ουρές στο Σκλαβενίτη: Το πιο λαχταριστό τρόφιμο έχει κάτω από 4€

Ουρές γίνονται στο Σκλαβενίτη για το πιο λαχταριστό τρόφιμο, καθώς μπορεί να το βρει κανείς με κάτω από 4 ευρώ, σε μια εξαιρετικά προνομιακή τιμή για τα δεδομένα της αγοράς.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δείχνει πάντα πλήρη ευαισθητοποίηση στις καταναλωτικές ανάγκες του κοινού και, σε συνεργασία με το e-food, σας φέρνει τα πάντα στην άνεση του σπιτιού σας, με ένα προϊόν από τα προσφερόμενα να κάνει τη διαφορά, έχοντας φέρει έτσι την απόλυτη ανατροπή.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την χοιρινή μπριζόλα, που όλοι λατρεύουμε. Ο Σκλαβενίτης την προσφέρει συσκευασμένη με έκπτωση 26% και τιμή στα 3.60 ευρώ, δίνοντάς σας μια εξαιρετική ευκαιρία να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share