Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ουρές" στον Σκλαβενίτη: Περιζήτητα μακαρόνια 2+1 δώρο!

Μην χάσετε την προσφορά

6 Σεπτεμβρίου 2020 14:42

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έρχονται με μια νέα προσφορά σε μακαρόνια που δεν πρέπει να χάσετε. Επωφεληθείτε και εξοικονομήστε χρήματα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα μακαρόνια της γνωστής επωνυμίας MISKO σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για το πιο λαχταριστό τρόφιμο.

Μόλις με 0,80€ μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο μακαρόνια, αφού έχουν έκπτωση 24%, ενώ θα βρείτε και κάποια σε προσφορά 2+1 δώρο. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε άμεσα τα ψώνια σας.

«Κόκκινος» συναγερμός στο Σκλαβενίτη - Η ανακοίνωση που «ταρακούνησε» την αλυσίδα

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε για το Σκλαβενίτη, με μια ανακοίνωση να «ταρακουνά» τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία φαίνεται πως θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό, φέρνοντας μέρες σαν εκείνες, όπου η εταιρεία είχε εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ρώσικη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Mere σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα, μετά την επικείμενη είσοδό της στη Σερβία, σύμφωνα με το Fnb Daily.

Η Mere είναι θυγατρική του ρωσικού ομίλου Torgservis, π«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε για το Σκλαβενίτη, με μια ανακοίνωση να «ταρακουνά» τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετου ιδρύθηκε το 2009 και λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Ρωσία, με την επωνυμία Svetofor.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων μετά από τις X5 και Magnit.

Τα σχέδια για τη Σερβία

«Μέχρι στιγμής έχουμε ανοίξει 1.500 καταστήματα discount και λειτουργούμε σε 10 χώρες. Ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στη σερβική αγορά με τουλάχιστον 100 καταστήματα και μέση έκταση περίπου 1.000 τ.μ.», τόνισε το γραφείο της ρωσικής εταιρείας στη Σερβία.

Όπως ειπώθηκε, σκοπεύουν να συνεργαστούν απευθείας με τους παραγωγούς, με αυστηρό έλεγχο ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επισημαίνουν ότι οι τιμές τους θα είναι κατά 20% χαμηλότερες από τον μέσο όρο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share