Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

26χρονος νίκησε τον καρκίνο για να κάνει τον γάμο που ονειρευόταν - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η νύφη

Η ιστορία του εμπνέει

27 Αυγούστου 2020 08:49
26χρονος νίκησε τον καρκίνο για να κάνει τον γάμο που ονειρευόταν - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η νύφη

Αυτός ο 23χρονος νίκησε τρεις φορές τον καρκίνο για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον παρακάτω γάμο.

Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αλλά για να φτάσουν σ’ αυτή την όμορφη στιγμή έπρεπε να περάσουν από ένα δύσκολο ταξίδι. Η ιστορία τους ξεκίνησε όταν ένα 10χρονο αγόρι γνώρισε για πρώτη φορά ένα κορίτσι στην ηλικία του. Η νύφη ήταν ο παιδικός του έρωτας.

Μετά από πολλές φουρτούνες κατάφεραν να είναι μαζί και σήμερα το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο, όπως και αυτή εδώ η γυναίκα με τον άντρα των ονείρων της, η οποία αρνήθηκε να φορέσει περούκα στη τελετή του γάμου.

Ο Τζόι Ρένικ και η Κάιλι είναι συνομήλικοι και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην κατασκήνωση όταν ήταν 10 ετών. Εκείνη την εποχή, ο Τζόι έπασχε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία (ALL), ενώ η αδελφή της Κάιλι , η Taylor, έπασχε από αιμαγγειοπερικύττωμα.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Τζόι . «Θυμάμαι ότι τη στιγμή που την είδα σκέφτηκα πόσο χαριτωμένη ήταν,» είπε ο Τζόι. «Πάντα τη φλέρταρα κι εκείνη το ήξερε!»

Το νεαρό ζευγάρι από το St Louis ζούσε χώρια, αλλά πάντα είχαν επαφή. Όταν πέθανε η αδελφή της Κάιλι σε ηλικία 16 ετών το 2008, ο δεσμός μεταξύ των δύο φίλων έγινε ισχυρότερος.

Αλλά ο καρκίνος του Τζόι εμφανίστηκε ξανά λίγο πριν από τα 18α γενέθλιά του το 2011, τότε που έδωσαν το πρώτο τους ουσιαστικό ραντεβού – στα Starbucks. «Ήμασταν στα Starbucks και μιλάγαμε για ώρες για θέματα που δεν θα λέγαμε σε κανέναν άλλο,» είπε.

«Σταματήσαμε να μιλάμε όταν οι εργαζόμενοι μας είπαν ότι το μαγαζί είχε κλείσει. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κλισέ, αλλά ειλικρινά ήξερα ότι την αγαπούσα από τότε που τη γνώρισα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω νιώσει τόσο άνετα με κάποιον άνθρωπο,» πρόσθεσε.

Μετά το πρώτο τους επίσημο ραντεβού, περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί στο νοσοκομείο, στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλευόταν και η αδελφή της Κάιλι .

Όταν άρχισαν να βγαίνουν, ο Τζόι ήταν γοητευμένος από την Κάιλι αλλά δεν ήθελε να της είναι βάρος. Όμως, τίποτα δεν μπορούσε να εμποδίσει την αγάπη που ένιωθε η Κάιλι για αυτόν.

“Ήξερα ότι ήταν αυτός ο άνθρωπός μου, δεν μπορούσα να φύγω από δίπλα του,” είπε η Κάιλι. Τελικά, ο καρκίνος επέστρεψε για άλλη μια φορά. Μετά από μερικά χρόνια, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Ο καρκίνος, όμως, ήταν πιο άσχημος αυτή τη φορά, και ο Τζόι έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έτσι, ο προγραμματισμένος γάμος τους ακυρώθηκε.

«Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά,» δήλωσε η Κάιλι. «Ήταν συνδεδεμένος με οξυγόνο και είχε υψηλό πυρετό. Δεν ήξερα αν θα τα καταφέρει. Ήμουν τόσο τρομαγμένη.»

Ωστόσο, ο Τζόι το πάλεψε και βγήκε νικητής. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι γιόρτασε το γάμο τους στο Seacrest Beach στη Φλόριντα, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

«Ήταν τέλεια,» είπε η Κάιλι. «Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου.Το μέλλον του με φοβίζει,» είπε η νύφη, η Κάιλι, στο People. «Αλλά τώρα είμαστε μαζί και αυτό είναι που μετράει.» Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να φοβάται ότι μπορεί να χάσει τον σύζυγό της, καταφέρνει να παραμένει δυνατή.

«Κάθε μέρα μαζί του είναι ένα δώρο, γι’ αυτό θέλω να την περνάω όσο καλύτερα γίνεται».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share