Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Μενίδι με ισχυρούς ανέμους

Συμβαίνει τώρα!

11 Ιουνίου 2020 11:25
Φωτιά στο Μενίδι με ισχυρούς ανέμους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (11/6) στο Μενίδι, με τους ισχυρούς ανέμους να είναι «εχθρός» στις επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Σαράντα Μάρτυρες, ενώ χθες (10/6) υπήρξε φωτιά στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα οχήματα με 14 άνδρες της Πυροσβεστικής καθώς και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών.

Φωτιά στη Χαλκιδική

Φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Πηγαδάκια του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε και χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι.

Φωτιά στα Μέγαρα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (photo)

Σε εξέλιξη είναι φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ντουράκο στα Μέγαρα Αττικής, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Επίσης, να σημειωθεί πως ισχυρή πυρκαγιά είχε ξεσπάσει πριν 2 μέρες και στη Μάνδρα.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αερασκάφος.

Συναγερμός στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου - Νταλίκα «τυλίχθηκε» στις φλόγες (Video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε μία νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της αερογέφυρας Γαστούνης. Ενώ, χθες πυρκαγιά ξέσπασε και σε μονοκατοικία στην Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς, η οποία επεκτάθηκε σε όλο το όχημα. Κατά το ίδιο μέσο, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Σοκ στην Ηλεία: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς σούπερ μάρκετ

Σοκ προκλήθηκε στην Ηλεία, με μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Βάρδας να καίει ολοσχερώς ένα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί και όσοι ήταν μέσα πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά μετά έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Λίγες ώρες νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στο Μικρολίμανο με την φωτιά σε σκάφος.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ, ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share