Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Φωτιά σε σκάφος στον Πειραιά

Αραγμένο στο Μικρολίμανο

21 Απριλίου 2020 23:14
Συναγερμός: Φωτιά σε σκάφος στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά ειδικότερα στο Μικρολίμανο, στο ύψος του ΝΑΤ. Ένα σκάφος το οποίο βρισκόταν αραγμένο εκτός θάλασσας στο ανοιχτό πάρκινγκ, στη στροφή προς ΣΕΦ, πήρε φωτιά και καίγεται.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ και λίγες μέρες πριν ακόμα μια φωτιά ξέσπασε τα Τρίκαλα σε πολυκατοικία.Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από το σημείο:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό Βασ. Ολγας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σήμερα Κυριακή του Πάσχα, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένας ηλικιωμένος.

Το ίδιο άσχημο περιστατικό επαναλαμβάνεται, μιας και πριν λίγες μέρες ακόμα ένας άνδρας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάχη με τις φλόγες δίνουν περίπου 25 πυροσβέστες και η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί.

Συναγερμός στα Πατήσια - Ξέσπασε τεράστια πυρκαγιά

Σήμανε συναγερμός το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στα Πατήσια επειδή ξέσπασε φωτιά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το συμβάν;

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Κύθνου 19, στα Πατήσια.

Άντρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος και παράλληλα με τις προσπάθειες κατάσβεσης διενεργείται έλεγχος μη τυχόν υπάρχει και άλλο άτομο εγκλωβισμένο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Να πούμε ότι συναγερμός σήμανε πριν λίγες ημέρες και για φωτιά στην Θεσσαλονίκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share