Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ισχυρή πυρκαγιά στη Μάνδρα

Τι συνέβη;

19 Μαΐου 2020 07:40
Ισχυρή πυρκαγιά στη Μάνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει με την είδηση πως ξέσπασε φωτιά στην περιοχή της Μάνδρας! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή; Ωστόσο να σημειωθεί πως δυνατή πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στα στα κατεχόμενα χωριά Διόριος και Κορμακίτης

Φωτιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Τρίτης σε προαύλιο χώρο ανακύκλωσης, στο δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Απεγκλωβίστηκε 13χρονος (Video)

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη με ένα 13χρονο αγόρι να απεγκλωβίζεται από τους πυροσβέστες έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενώ από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας. Επίσης, σε αναστάτωση βρέθηκαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, αφού άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε γνωστό εργοστάσιο ενώ υπήρξε ισχυρή φωτιά σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο!

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αμφιπόλεως. Στο σημείο έφτασαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες που απεγκλώβισαν τον ανήλικο ο οποίος φαίνεται πως ήταν μόνος του στο διαμέρισμα. Αφού εξετάστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος αλλά για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι παρακείμενων διαμερισμάτων.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ιβύκου και Ευφορίωνος. Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Προς το παρόν είναι άγνωστα τα αίτια της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύουν άνθρωποι. Επίσης, πυρκαγιά είχε ξεσπάσει χθες σε δασική έκταση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σοκ στην Ηλεία: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς σούπερ μάρκετ

Σοκ προκλήθηκε στην Ηλεία, με μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Βάρδας να καίει ολοσχερώς ένα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί και όσοι ήταν μέσα πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά μετά έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Λίγες ώρες νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στο Μικρολίμανο με την φωτιά σε σκάφος.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ, ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share