Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συμβαίνει τώρα!

10 Ιουνίου 2020 19:24
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στον Ασπρόπυργο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, αφού φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο σε χαμηλή βλάστηση το απόγευμα της Τετάρτης (10/6).

​Άμεση ήταν η κινητοποίηση 25 πυροσβεστών με οκτώ οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς.

Εξάλλου, υπό έλεγχο έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής, που ξέσπασε το μεσημέρι.

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γαλατσίου με αποτέλεσμα να αναστατωθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ευβοίας 26.

Φωτιά σε δασική έκταση του Ρεθύμνου - Επιπλέον αντίπαλος οι θυελλώδεις άνεμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική και δασική έκταση του Ρεθύμνου, με μεγάλο εχθρό τους ισχυρούς ανέμους.

Η πυρκαγιά, όπως αναφέρει το Neakriti.gr, έχει ξεσπάσει στο Δήμο Αμαρίου του Ρεθύμνου, με την Πυροσβεστική να έχει σπεύσει άμεσα για την κατάσβεσή της. Το πρόβλημα, όμως, είναι ο αέρας, αφού άγγιξε και τα 108 χιλιόμετρα την ώρα.

Μάλιστα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο ενισχύθηκαν με δύο οχήματα από το Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά δεν βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, σε αντίθεση με τη Ζάκυνθο, όπου απειλήθηκε το χωριό Μαριές.

Φωτιά στην Αχαΐα - Κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου

Φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου, στην Αχαΐα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο «ψεκαστικά» αεροσκάφη τύπου «πετζετέλ». Μάλιστα ακόμα μια πυρκαγιά ξέσπασε εχθές στη Λαμία δίπλα σε σπίτια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share