Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση με την 34χρονη: Τελικά η ύποπτη δεν είναι...

... μια αλλά δύο

10 Ιουνίου 2020 14:31
Ανατροπή στην υπόθεση με την 34χρονη: Τελικά η ύποπτη δεν είναι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλη προσοχή οι έρευνες για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο γυναίκες και όχι σε μια που είχε διαρρεύσει αρχικά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν και συλλήψεις.

Πηγή της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως προσπαθεί να «θωρακίσει» τη δικογραφία με αποδεικτικά στοιχεία, καθώς η δράστις φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της.

Ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να βρουν στοιχεία που αισιοδοξούν ότι θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είχε απενεργοποιημένο το κινητό της

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία μία από τις γυναίκες που βρίσκονται στη λίστα των υπόπτων φέρεται να είχε απενεργοποιημένο το κινητό της την ώρα της επίθεσης, αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να την καλέσουν να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, σε ένα δρομάκι πριν το Καλλιμάρμαρο, όπου δεν υπήρχαν κάμερες. Σε αυτό βοηθούν οι σαρώσεις των κινητών τηλεφώνων που έχουν στα χέρια τους.

Εκτιμούν ότι το απενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο της ύποπτης είναι το κομμάτι του παζλ που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Αυτό, σε συνδυασμό με τη φωνή της δράστιδος, που είναι καταγεγραμμένη από την εταιρεία ραδιοταξί, αλλά και η εικόνα της που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας είναι τα στοιχεία που κάνουν τους αξιωματικούς της ασφάλειας Καλλιθέας να αισιοδοξούν ότι βρίσκονται κοντά στη σύλληψη της γυναίκας που σημάδεψε για μια ζωή την Ιωάννα.

Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχει πλέον την δυνατότητα να γνωρίζει πέντε σημεία που πέρασε η μυστηριώδης γυναίκα και προσπαθεί αναλύοντας τις σαρώσεις των στιγμάτων του απενεργοποημένου κινητού που εκτιμούν ότι ανήκει στην ύποπτη να την εντοπίσει στα συγκεκριμένα σημεία. Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα καθώς χρειάζεται να ελέγξουν δεκάδες κυψέλες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Όταν συγκεντρωθούν επαρκή στοιχεία, οι αξιωματικοί ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους τη συσκευή τηλεφώνου της ύποπτης για να ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά .

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share