Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Τραγωδία

5 Ιουνίου 2020 11:14
Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λ. Μαραθώνος χθες (23/5) το βράδυ, με μία οδηγό να χάνει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να πέσει μια κολώνα, χωρίς όμως να πάθει ζημιά ευτυχώς.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, η 25χρονη οδηγός χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή της και να χάσει την αίσθηση του χώρου. Το συμβάν έγινε περίπου στις 21:00 στο ύψος του Νέου Βουτζά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου έχει «ανέβει» μέχρι το ταμπλό του αυτοκινήτου, μάρκας Smart, ενώ ένα «διπλό» τροχαίο σοκάρει την Κρήτη.

Η νεαρή οδηγός, κάτοικος Νέας Μάκρης, κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί σε νοσοκομείο όπερ κι εγένετο, παρότι είχε τις αισθήσεις της και πέρα από μικρές αμυχές και βέβαια το ψυχολογικό σοκ, ήταν ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share