Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο 54χρονος που αγνοείται στον Υμηττό - Η έκκληση της οικογένειάς του (photo-video)

Θρίλερ

5 Ιουνίου 2020 08:10
Αυτός είναι ο 54χρονος που αγνοείται στον Υμηττό - Η έκκληση της οικογένειάς του (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Υμηττό για τον 54χρονο άνδρα που παραμένει αγνοούμενος από το πρωί της Τετάρτης, όταν πήγε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα και χάθηκαν τα ίχνη του.

Χθες βράδυ εκδόθηκε silver Alert ενώ η κόρη του 54χρονου μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως ο πατέρας της γνώριζε το βουνό «απ' έξω κι ανακατωτά» καθώς συνήθιζε τους περιπάτους στην περιοχή.

Όπως είπε, αυτό που φοβάται η οικογένεια περισσότερο είναι μήπως ο 54χρονος εμφάνισε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του ή μήπως έγινε κάποιο ατύχημα με ποδηλάτη, επειδή κυκλοφορούσαν πολλά ποδήλατα εκείνη την ημέρα, λόγω Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.

Απηύθυνε μάλιστα έκκληση αν κάποιος πράγματι από λάθος χτύπησε πιθανώς τον πατέρα της να υποδείξει απλώς το σημείο προκειμένου να καταφέρουν να τον βρουν.

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν (photo)

Μετά από 13 χρόνια ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας νέος ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Ενώ, τους προηγούμενους μήνες είχε έρθει στο φως ένα στοιχείο που θα ανέτρεπε τα πάντα!

Πρόκειται για έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο, κρατούμενο στις φυλακές, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το τρίχρονο κοριτσάκι, καθώς εκείνη την περίοδο τριγυρνούσε την περιοχή της εξαφάνισης με ένα βαν. Η Σκότλαντ Γιαρντ απευθύνει έκκληση για πληροφορίες τόσο για το φορτηγάκι όσο και για το δεύτερο όχημα του υπόπτου, μία Τζάγκουαρ.

Ο 43χρονος σήμερα Γερμανός μεταβίβασε το όχημα σε κάποιον άλλον, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Σημειώνεται, πως η υπόθεση της μικρής Μαντλίν συγκλόνισε όλον τον κόσμο και χαρακτηρίστηκε ως η πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία, καθώς μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί και η τύχη του κοριτσιού ακόμα παραμένει άγνωστη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share