Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: «Διπλό» πρωινό τροχαίο με ένα νεκρό - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο με γυναίκα και παιδί στην καμπίνα

Πανικός στο νησί

23 Μαΐου 2020 11:04
Σοκ στην Κρήτη: «Διπλό» πρωινό τροχαίο με ένα νεκρό - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο με γυναίκα και παιδί στην καμπίνα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη μετά από δύο τροχαία, που έλαβαν τόπο το πρωί του Σαββάτου (23/5), με το ένα μάλιστα να έχει έναν νεκρό, ενώ στο άλλο το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος άνδρας επί της παλιάς εθνικής οδού, κοντά στην Αμερικάνικη Βάση των Γουρνών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε συρματοπλέγματα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Να σημειωθεί ότι η Κρήτη σε διάστημα λιγότερο των 2 ημερών θρηνεί και δεύτερο νεκρό στους δρόμους της, ενώ ένα φοβερό τροχαίο προ ημερών συγκλόνισε την Αχαΐα.

Αναφορικά με το δεύτερο τροχαίο, εκείνο συνέβη επί της Λεωφόρου Παπαναστασίου και με την συνδρομή των περαστικών, τα δύο άτομα βγήκαν από το εσωτερικό του οχήματος, χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με το όχημα να έχει αναποδογυρίσει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο παρέλαβε η μητέρα με το παιδί της μεταφέροντας τους στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα και χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Η αγωνία πάντως είχε χτυπήσει κόκκινο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Σοκ στην Κρήτη: Σκύλος κατασπάραξε γυναίκα - Της έκαναν 32 ράμματα

Θύμα επίθεσης από σκύλο έπεσε μια γυναίκα στην περιοχή των Αρχανών Κρήτης την ώρα που βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια, ενώ ανάλογο περιστατικό είχαμε και στις Σέρρες πριν μερικές μέρες με θύμα ένα 9χρονο αγοράκι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται για 8η ημέρα ενώ οι γιατροί της έκαναν 32 ράμματα στο δεξί πόδι και αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσουν τον πυρετό που δεν έπεφτε.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πόδι και στην πλάτη.

Η 42χρονη γυναίκα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του γείτονα της και ιδιοκτήτη του σκύλου. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο σκύλος της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της την ώρα που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται μόλις 7 μέτρα πιο πάνω. Ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και να την δαγκώνει με δύναμη στο πόδι και την πλάτη. Μάλιστα για να σωθεί του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο στο οποίο φαίνονται οι δαγκωματιές του.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Στον ιδιοκτήτη του σκύλου θα επιβληθούν ειδικά πρόστιμα ενώ το σκυλί θα οδηγηθεί στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθεί.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share