Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστριας - Τηλεφώνησε σε εταιρεία ταξί

Ραγδαίες εξελίξεις

4 Ιουνίου 2020 14:26
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστριας - Τηλεφώνησε σε εταιρεία ταξί
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα τηλεφώνημα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, το οποίο για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί το συνδέουν με τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ενώ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την Ιωάννα.

Το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρεία ταξί και έχει καταγραφεί. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας. Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρείες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχου κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

«Όταν άνοιξα τον υπολογιστή της κατάλαβα ότι…»: Σοκάρει ο σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π. στην Καλλιθέα πριν από 15 περίπου ημέρες!

Η λύση στο μυστήριο είναι θέμα χρόνου. Και πλέον οι αστυνομικοί έχουν κάτι παραπάνω από ενδείξεις για το κίνητρο. Σε αυτό βοήθησε πολύ η κατάθεση του πρώην συντρόφου της. Μια κατάθεση που έδωσε στις αρχές μεγάλες αλήθειες για το παρελθόν της 34χρονης Ιωάννας.

Μεγάλες αποκαλύψεις που δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα. “Με την Ιωάννα, χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες δηλαδή πριν γίνει το κακό.

Αφορμή για τον χωρισμό μας ήταν κάποια αρχεία που ανακάλυψα στον υπολογιστή της, όταν μου είπε να της κάνω μια εργασία, να κάνω μεταφορά σε κάποια αρχεία της.”

Και συνεχίζοντας την κατάθεσή του ανέφερε:

“Με αυτά που ανακάλυψα, εκτιμώ ότι το πιθανότερο είναι την επίθεση να την έκανε κάποιο πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Την Κυριακή πήγα και πήρα και τα υπόλοιπα πράγματά μου από το σπίτι της. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε, ούτε την ξαναείδα.”

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει Αστυνομία,επικεντρωθεί σε τρεις γυναίκες και σύντομα θα έχουμε νέες αποκαλύψεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share