Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

34χρονη: Η Ιωάννα έδωσε το όνομα της βασικής υπόπτου - Ραγδαίες εξελίξεις

Ποια έδειξε ως βασική ύποπτη η 34χρονη Ιωάννα;

3 Ιουνίου 2020 14:13
34χρονη: Η Ιωάννα έδωσε το όνομα της βασικής υπόπτου - Ραγδαίες εξελίξεις
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Λίγες μόλις ώρες απομένουν μέχρι η Αστυνομία να ανακοινώσει επίσημα την ταυτότητα της γυναίκας που φέρεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωινό της 2ής Μαΐου.

Το θύμα έδωσε στις Αρχές το όνομα της γυναίκας που υποψιάζεται πως μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ τη Δευτέρα θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη γυναίκα από τη Ρωσία για την οποία έκανε λόγο η 34χρονη Ιωάννα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

Συγκεκριμένα, όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, η αλλοδαπή ύποπτη έχει πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, χωρίς να είναι καν ζευγάρι.

34χρονη βιτριόλι

Όπως κατέθεσε το θύμα, ο άνδρας από τη δουλειά της τής είχε περιγράψει τη γυναίκα αυτή ως άνθρωπο σκληρό, ασταθή και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά, χαρακτηριστικά τα οποία επιβεβαιώνουν οι γείτονές της, τους οποίους έχουν προσεγγίσει Αρχές και δημοσιογράφοι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, ανέφερε πως η ύποπτη είναι ιδιαιτέρως εκδικητική με τους γείτονές της, καθώς για λόγους που την είχαν ενοχλήσει, πηγαίνει συνεχώς και τους χτυπά τα κουδούνια τα ξημερώματα!

Οι φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και τις οποίες θα δει αύριο το θύμα, θα λύσουν το μυστήριο.

Τονίζεται, πως η 34χρονη Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ αυτή τη γυναίκα, παρά μόνο είχε ακούσει για εκείνη. Πιθανότητα, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν την αναγνώρισε!

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη δίνει απαντήσεις - Ένα κινητό με ύποπτες κλήσεις

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας έχουν μπει κλήσεις από καρτοτηλέφωνα αλλά και η βοήθεια της 34χρονης Ιωάννας είναι πολύ σημαντική για την λύση του μυστηρίου. Η διαδρομή της δράστις αναμένεται να δώσει απαντήσεις. Η Ιωάννα ξεπερνά το αρχικό σοκ και συνεργάζεται με την αστυνομία.

Η Ιωάννα θα υποβληθεί αύριο σε δύο νέες χειρουργικές επεμβάσεις και η υγεία της χαρακτηρίζεται ακόμα εύθραυστη. Ωστόσο, προσπαθεί να θυμηθεί την ημέρα και τη γυναίκα, και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αναλυτικά την διαδρομή που ακολούθησε μέχρι τον τόπο του εγκλήματος. Μάλιστα ενισχύεται συνεχώς η άποψη ότι η ηθική αυτουργός είναι άλλη από την φυσική αυτουργό, για να καλύψει το άλλοθι της.

Η αστυνομία παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα της περιοχής και τις κλήσεις, και ένα από αυτά έχει θεωρηθεί ύποπτο. Η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να δώσει πληροφορίες, μετά από τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share