Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η ηθική αυτουργός έβαλε άλλη να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά

Τι συμβαίνει τελικά;

2 Ιουνίου 2020 19:20
Επίθεση με βιτριόλι: Η ηθική αυτουργός έβαλε άλλη να κάνει τη
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, και έχει ανοίξει νέος κύκλος ερευνών.

Οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας δεν πήγε ποτέ στο σημείο, αλλά έβαλε άλλη να κάνει την "δουλειά", για να καλύψει τον εαυτό της.

Πρόσφατα μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο καυγάς της 34χρονης με μια γυναίκα, στην οποία θα επικεντρωθούν οι αρχές. Καμία από τις γυναίκες που εξέταζαν προηγουμένως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει η Ιωάννα.

Τα κινητά τους τηλέφωνα δεν εξέπεμπαν από την κυψέλη της Καλλιθέας. Οι αναλυτές της Ασφάλειας, έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, αλλάζουν μεθοδολογία και πλέον δεν αναζητούν μία από τις πέντε ύποπτες για να λύσουν το μυστήριο, αλλά ψάχνουν την άγνωστη γυναίκα-φυσική αυτουργό, που δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, για να φθάσουν στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή να διαλύσει με θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπό της.

Φωτογραφικά καρέ της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχουν. Έχουν υποστεί επεξεργασία και θεωρούν βέβαιο ότι στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με την Ιωάννα, θα την αναγνωρίσει. Έτσι, θα έχουν πλέον εικόνα από τη μασκοφόρο με το βιτριόλι και θα προσπαθήσουν, μέσω ειδικού προγράμματος ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα να δουν αν είχαν γίνει κλήσεις στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων. Και έτσι θα μπορούν ακολουθώντας τις κλήσεις της άγνωστης φυσικής αυτουργού να φθάσουν στην ηθική.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν σήμερα και αύριο να συναντήσουν την Ιωάννα, καθώς την Τετάρτη θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και έτσι, αν οι γιατροί δώσουν το «οκ», το επόμενο ραντεβού στο Θριάσιο θα γίνει την Πέμπτη.

Εξελίξεις για την 34χρονη Ιωάννα: Η Αστυνομία στα ίχνη του ηθικού αυτουργού

Νέες εξελίξεις έρχονται στη δημοσιότητα για την 34χρονη Ιωάννα και την επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι, με την Αστυνομία να βλέπει να κερδίζει πόντους το σενάριο του ηθικού αυτουργού και να βρίσκεται στα ίχνη του, τη στιγμή που μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε πρώην σύντροφός της.

Οι Αρχές, συγκεκριμένα, εξετάζουν τρία με τέσσερα βασικά σενάρια, ωστόσο, αυτά οδηγούν σε αδιέξοδο για δύο λόγους.

Αφενός, γιατί οι βασικοί ύποπτοι έχουν ισχυρά άλλοθι και αφετέρου, γιατί ο σωματότυπος της μαυροφορεμένης που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη, δε συνάδει με των υπόπτων.

Έτσι, επανήλθε το σενάριο, να υπήρχε ηθικός και φυσικός αυτουργός, με τον δεύτερο να μη δρα με δική του πρωτοβουλία.

Παράλληλα, αυτό που δυσκολεύει τις αρχές στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση, είναι η μεγάλη οργάνωση που ανακύπτει ότι υπήρχε στην επίθεση με βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν αντιμετωπίσει τα κίνητρα και την αιτία του ηθικού αυτουργού, ωστόσο δεν μπορούν να καταλάβουν πως οργανώθηκε η πράξη.

Ακόμα, φαίνεται πως η ηθική αυτουργός είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας και από τον κύκλο της Ιωάννας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share