Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο «δράκος του Κάβου» - Αρνήθηκε να χειρουργηθεί

Προτιμάει να πεθάνει

31 Μαΐου 2020 19:35
Σοκάρει ο «δράκος του Κάβου» - Αρνήθηκε να χειρουργηθεί

Σοκάρει η απόφαση του «δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας, που καταζητούσε η αστυνομία μετά τις καταγγελίες για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης.

Η υπόθεση του έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ειδικά μετά από την ανάλυση του προφίλ του από κλινική εγκληματολόγο, την οποία θα διαβάσετε εδώ.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, σήμερα ο Δημήτρης Ασπιώτης νοσηλευόμενος κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά, αλλά ο ίδιος δεν δέχεται. Οι γιατροί δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση, όμως ιατρικές ισχυρίζονται ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

«Δράκος» της Κέρκυρας: «Μόνος του έθαψε τον εαυτό του» - Τι λέει η 22χρονη πρώην σύντροφός του (Video)

«Μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος», δηλώνει η πρώην σύντροφος του «δράκου» της Κέρκυρας. Επίσης, σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας.

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να δικαίωσε τα θύματα», δηλώνει στον ΑΝΤ1 η 22χρονη Μαρίνα, πρώην σύντροφος του 47χρονου «δράκου» του Κάβου.

«Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα φοβάμαι, φοβάμαι μήπως μου την έχουν στημένη να με ξανακλείσουν μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει γιατί ενοχλούσε. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια» συμπλήρωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share