Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

«Όταν έμαθα ότι είναι ελεύθερος...» - Σοκάρει Βρετανίδα για τον «Δράκο του Κάβου»

Ανατριχιαστικό!

25 Μαΐου 2020 20:19
«Όταν έμαθα ότι είναι ελεύθερος...» - Σοκάρει Βρετανίδα για τον «Δράκο του Κάβου»
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας, ο οποίος συνελήφθη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με την ίδια να αναφέρει το τι έκανε, όταν έμαθε ότι είναι ελεύθερος ο βιαστής, ενώ η υπόθεσή του έχει δημιουργήσει «αναβρασμό» μέχρι και στην χώρα της.

Συγκεκριμένα, η Sun αναφέρει ολόκληρο το χρονικό της σύλληψης του 47χρονου, ο οποίος έπεσε στη χαράδρα και χρειάστηκαν τρεις ώρες για να ανασυρθεί από το δύσβατο σημείο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται πως ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόωρα (από τα 52 χρόνια εξέτισε μόλις τα 6) και είχε βιάσει μία ακόμα γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία.

«Χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε από τις γυναίκες που είχε επιτεθεί, ο δράστης βγήκε από τη φυλακή για να ζήσει ξανά στον Κάβο της Κέρκυρας, παρότι οι ελληνικές Αρχές ισχυρίζονται ότι ο βιαστής δεν θα απελευθερωνόταν με αναστολή έως ότου έφτανε τα 92 χρόνια», αναφέρει για την υπόθεση η Daily Mail που υπενθυμίζει ότι ένα από τα θύματά του, η Κέιλ Μόργκαν, η οποία αποκάλυψε πέρυσι την ταυτότητά της προκειμένου να στραφεί ενάντια στην απόφαση της αποφυλάκισής του.

«Θέλω να ξέρω γιατί τον αφήνουν ελεύθερο. Δεν πιστεύω πως μετανόησε. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να αλλάξει. Τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνει και σε άλλες γυναίκες αυτά που μου έκανε» είχε πει η 32χρονη από το Λίνκολνσαϊρ στην βρετανική τηλεόραση.

«Όταν έμαθα ότι είναι ελεύθερος, σοκαρίστηκα. Έβαλα τα κλάματα και ανακατεύτηκα. Αηδίασα…» περιγράφει η 32χρονη.

Η Μόργκαν βιάστηκε από τον Δράκο του Κάβου το 2010, ευρισκόμενη στο νησί της Κέρκυρας προκειμένου να εργαστεί.

Ο Δράκος του Κάβου της επιτέθηκε κατά την διάρκεια απογευματινής της βόλτας στην παραλία. Ο 47χρονος την χτύπησε και την έσυρε, όπως περιγράφει, από τα μαλλιά σε παρακείμενο δάσος όπου και την βίασε πέντε φορές υπό την απειλή μαχαιριού.

Η 32χρονη, που μάλιστα αναφέρει πως δικαστής της υπόθεσης της συμβούλεψε να «αφήσει πίσω το περιστατικό» και να απολαύσει τη ζωή της από εκεί κι έπειτα περιγράφει τον τρόμο που της είχαν προκαλέσει τα τατουάζ του Δράκου.

«Μόλις είδα τα τατουάζ του ήξερα τι θα μου συμβεί» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της, ο 47χρονος έπειτα από τους βιασμούς, απειλώντας και πάλι με μαχαίρι την κοπέλα, θέλησε να ξαπλώσουν για ύπνο μαζί. Ώρες μετά, της έδωσε 10 ευρώ και την συμβούλεψε να πάει σε νοσοκομείο. Τότε η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει.

Η αεροσυνοδός, προσθέτει πως ήδη πριν πέσει η ίδια θύμα βιασμού, είχε υπόψη της περιπτώσεις γυναικών στο νησί που είχαν βιαστεί από αυτόν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share