Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Από οργή και σαδισμό κατευθύνεται ο «βιαστής της Κέρκυρας» - Το προφίλ του αναλύει η κλινική εγκληματολόγος Καλλιόπη Ιωάννου (Video)

Σοκάρει με όσα λέει

27 Μαΐου 2020 15:06
Από οργή και σαδισμό κατευθύνεται ο «βιαστής της Κέρκυρας» - Το προφίλ του αναλύει η κλινική εγκληματολόγος Καλλιόπη Ιωάννου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κλινική Εγκληματολόγος, Καλλιόπη Ιωάννου, αναλύει το προφίλ του βιαστή στην Κέρκυρα, καθώς ο δράστης είχε για χρόνια παραβατική συμπεριφορά. Όπως υποστηρίζει κατευθύνεται από οργή και σαδισμό. Επίσης, σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας.

Δείτε το βίντεο:

Βαριά οπλισμένος ο «δράκος της Κέρκυρας»: Οπλισμένη καραμπίνα, σουγιάδες και ηλιακούς φορτιστές - Σοκάρουν τα ευρήματα της αστυνομίας (photo-video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο «βιαστής της Κέρκυρας» μετά το χθεσινό θρίλερ που οδήγησε στον τραυματισμό του και στη μετέπειτα σύλληψή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «για την σύλληψή του προηγήθηκαν πολυήμερες αστυνομικές έρευνες, με την συμμετοχή 100 και πλέον αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης, αξιοποιήθηκαν όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), αστυνομικών σκύλων, καθώς και ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν».

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του εντοπισμού του δράστη καθώς και στην κατοχή του βρέθηκαν από του αστυνομικούς μεταξύ άλλων, οπλισμένο κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, δύο φυσίγγια, μαχαίρια, σουγιάδες καθώς και εξοπλισμός διαβίωσης στην ύπαιθρο.

Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπισμού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:

  • κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, οπλισμένο έτοιμο για χρήση, με φυσίγγιο στη θαλάμη
  • ένα ακόμα κυνηγητικό φυσίγγιο
  • δύο μαχαίρια με ξύλινη λαβή και δύο σουγιάδες μήκους λάμας από 15 έως 20 εκ.
  • τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ( PowerBank )
  • δύο κατσαβίδια
  • φωτιστική λάμπα ελαίου, μικρός προβολέας και επαναφορτιζόμενος φακός χειρός
  • ηλιακό πάνελ παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με καλώδια φόρτισης κινητών
  • τρεις φορτιστές κινητών τηλεφώνων
  • μικρό χρηματικό ποσό
  • σακίδιο πλάτης παραλλαγής και ένας υπνόσακος ( Sleeping Bag )
  • ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο καθώς και ρουχισμός

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ημεδαπού θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share