Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

14χρονη πήγε σε παράνομο πάρτι εν μέσω καραντίνας και πέθανε

Σοκ

27 Μαΐου 2020 18:18
14χρονη πήγε σε παράνομο πάρτι εν μέσω καραντίνας και πέθανε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε σε ένα παράνομο πάρτι εν μέσω καραντίνας στο Σκάρμπορο της Βρετανίας στις 20 Μαΐου. Επίσης, ένας Αφροαμερικανός βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από αστυνομικούς και προκάλεσε κύμα οργής στη Μινεάπολις των ΗΠΑ.

Λέγεται, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ότι το κορίτσι είχε πάρει χάπια ecstasy. Το ασθενοφόρο κλήθηκε στο πάρτι στις 4 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν η Τζέσικα Χάνα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η Τζέσικα και ένα ακόμα 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα η Χάνα εξέπνευσε. Δύο έφηβοι συνελήφθησαν για αδικήματα που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών, ένας εκ των οποίων αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα. Η Τζέσικα θα ήταν κανονικά στο σχολείο αλλά πήγε στο πάρτι, που έγινε κοντά στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένειά της παλιότερα και είχε φίλους εκεί.

Νεκρός οδηγός ταξί από κορωνοϊό - Τον είχε φτύσει πελάτης!

Ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 61 ετών, έχασε την ζωή του από κορωνοϊό, από τον οποίο μολύνθηκε όταν τον έφτυσε πελάτης! Ενώ, ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει σκηνές ξεφαντώματος σε δρόμο της Νέας Υόρκης, με κόσμο να χορεύει και να πίνει σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, διερευνούν οι τοπικές Αρχές σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Τρέβορ έχασε την μάχη με τον φονικό ιό μετά από 20 μέρες νοσηλείας σε κλινική του Λονδίνου. Ένας φίλος του άτυχου άνδρα, ο Νταμιάν, αποκάλυψε τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ο Τρέβορ που πριν λίγες ημέρες είχε γίνει παππούς, μολύνθηκε από τον ιό.

«Πριν λίγες μέρες είχε μια διαφωνία με έναν επιβάτη για την χρέωση της κούρσας. Τον έφτυσε στο πρόσωπο και του είπε 'Έχω κορωνοϊό και τώρα έχεις και εσύ», δήλωσε στην Mirror ο Νταμιάν. Το περιστατικό συνέβη στο Stratford του ανατολικού Λονδίνου στις 22 Μαρτίου. Λίγες ημέρες αργότερα ο Τρέβορ άρχισε να μην νιώθει καλά. Το τεστ για τον covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 18 Απριλίου.

«Λίγες ημέρες αργότερα πήγε στο νοσοκομείο. Έμεινε 3 εβδομάδες και εκεί και δυστυχώς δεν τα κατάφερε», πρόσθεσε ο Νταμιάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share