Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Αίσιο τέλος για τους ομήρους στο κέντρο της Μόσχας

Σώοι και αβλαβείς όλοι τους

23 Μαΐου 2020 16:38
Αίσιο τέλος για τους ομήρους στο κέντρο της Μόσχας

Αίσιο τέλος έλαβε η ομηρία που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες σε κεντρική τράπεζα της Μόσχας.

Η ρωσική αστυνομία εξέτασε για τουλάχιστον δύο ώρες αναφορές για κατάσταση ομηρίας σε τράπεζα, στην οδό Zemlyanoy Val St., 41, στο κέντρο της Μόσχας, όπως δήλωσε στο Sputnik εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας, σήμερα, Σάββατο.

Ισχυρές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή, έξι όμηροι βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το κτήριο και λίγα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι η κατάσταση ομηρίας για έξι άτομα έληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Τραγική κατάληξη σε ομηρία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά!

Στις ΗΠΑ μια ομηρία κατέληξε σε τραγωδία όταν νεκροί κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι ανάμεσα τους και δυο παιδιά! Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σκηνές φρίκης από το σημείο του εγκλήματος!

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Να σας θυμίσουμε ακόμα: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα: 24 νεκροί, 18 τραυματίες!

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα κτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share