Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Αδιανόητο: Τι σκέφτηκαν για να πίνουν τον καφέ τους κρατώντας τις...αποστάσεις στην Γερμανία

Θα το φορούσατε;

15 Μαΐου 2020 15:02
Αδιανόητο: Τι σκέφτηκαν για να πίνουν τον καφέ τους κρατώντας τις...αποστάσεις στην Γερμανία

Ένα καφέ στη Γερμανία γιόρτασε το άνοιγμά του, δίνοντας για καπέλα ένα βοηθητικό κολύμβησης ως μέσο για να βοηθήσουν τους πελάτες να διατηρήσουν μέτρα κοινωνικής απόστασης. Δείτε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Από τα τέλη Απριλίου, η Γερμανία άρχισε να σταματά σταδιακά μερικούς από τους περιορισμούς, με εστιατόρια και καφέ στην πολιτεία Mecklenburg-Vorpommern να ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους το Σάββατο 9 Μαΐου. Στην Ελλάδα ωστόσο δεν έχουν ανοίξει ακόμα, ενώ πολλές είναι οι αλλαγές που θα επέλθουν, όπως θα δείτε εδώ.

Για να σηματοδοτήσει αυτήν την περίσταση, το Café Rothe στην πόλη Schwerin, μαζί με το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι RTL, μοιράστηκε καπέλα νουντλς πισίνας για να φορούν οι πελάτες ως τέχνασμα κοινωνικής απόστασης.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο υπαίθριο καθιστικό δείχνουν τους πελάτες να φορούν ψάθινο καπέλα με δύο βοηθητικά κολύμβησης να είναι προσαρτημένα στην κορυφή.

Παρά τα ασυνήθιστα καλύμματα κεφαλής τους, οι πελάτες φαινόταν αρκετά χαλαροί καθώς καθόταν έξω στον ήλιο, απολαμβάνοντας ένα ωραίο ποτήρι κρασί και μια συνομιλία.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν υιοθετήσει αυτά τα ασυνήθιστα - αλλά τελικά μάλλον πρακτικά - καπέλα, επαινώντας το προσωπικό του Café Rothe για την καινοτομία και την αίσθηση του χιούμορ. Λέτε να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και στην χώρα μας;

Κορωνοϊος - Γερμανία: 116 νεκροί το τελευταίο 24ωρο - Αυξήθηκαν τα κρούσματα

Αυξήθηκαν οι νεκροί στους 116 από τον κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, ενώ καταγράφηκαν επίσης ακόμη 933 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης.

Παράλληλα, ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης έφτασε έτσι τα 7.533 επί συνόλου 170.508 κρουσμάτων μόλυνσης, όπως δείχνουν τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο απολογισμός είναι σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με τους αριθμούς που καταγράφονταν τις προηγούμενες ημέρες στην χώρα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share