Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός - Πέθανε η νοσοκόμα που είχε φωτογραφηθεί με τον Μπόρις Τζόνσον

Θλίψη

13 Απριλίου 2020 18:12
Κορωνοϊός - Πέθανε η νοσοκόμα που είχε φωτογραφηθεί με τον Μπόρις Τζόνσον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νοσοκόμα στην Βρετανία που είχε φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Η Σάρα Τρολόπε ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, και μόλις 51 ετών.

Άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με την Metro UK, έπειτα μάχη μιας εβδομάδας με τον κορωνοϊό και έσπειρε θλίψη. Πέθανε στο Watford General Hospital.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προϊσταμένη ψυχικής υγείας στο Hillingdon Hospital και είχε φωτογραφηθεί πέρυσι με τον Τζόνσον, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής το εκστρατείας. Ο Βρετανός πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο St. Thomas την Κυριακή -όπου έδωσε τη δική του μάχη με τον Covid-19- αλλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμα πριν επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα, ενώ διαγνώστηκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ.

Συνεχίζει στο έλεος του κορωνοϊού η Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 11.000 οι νεκροί

Στο έλεος του κορωνοϊού συνεχίζει η Βρετανία, με την χώρα να ξεπερνά τους 11.000 νεκρούς από τον φονικό ιό, φτάνοντας συγκεκριμένα στους 11.309.

Η χώρα επιβεβαίωσε ακόμη 697 θανάτους από τον ιό, έχοντας μπει στην πρώτη πεντάδα των χωρών με τους περισσότερους, με τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία να έχουν ξεπεράσει επίσης το τραγικό «φράγμα». Την ίδια ώρα, βέβαια, η βασιλική οικογένεια μοιάζει να ετοιμάζει γάμο.

Για κάθε χώρα ξεχωριστά, το τελευταίο 24ωρο η Αγγλία σημείωσε 667 θανάτους, η Σκωτία επτά, η Ουαλία 15 και η Βόρεια Ιρλανδία άλλους έξι. Παράλληλα, πάνω από 84.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Άνδρας που τον είχαν εξαφανισμένο για 8 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω... κορωνοϊού

Μια συγκινητική ιστορία ζωής αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν ένας άνδρας, ο οποίος είχε δηλωθεί εξαφανισμένος πριν από οκτώ χρόνια, επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα.

Ο 54χρονος άνδρας επαναπατρίστηκε από το Λονδίνο και κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον άνδρα που είχε εξαφανιστεί το 2012. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων της νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο άνδρας φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 54χρονος όταν έμαθε πως πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία με την οικογένειά του καθώς ήθελε να περάσει αυτό τον «γολγοθά» μόνος του στην Αγγλία, όπου ο κορωνοϊός σαρώνει όσο σε λίγες χώρες.

Όπως είπε ο αδερφός του 54χρονου, «είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα όμως δε μας έλεγε τι έχει». «Την τελευταία εβδομάδα, δεν άντεχε άλλο τους πόνους, οπότε και μου είπε το πρόβλημά του και μου είπε "αν γίνεται, να έρθω να τελειώσω στην Ελλάδα"» είπε ο αδερφός του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share