Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ετοιμάζεται γάμος στο Buckingham παρά τον κορωνοϊό!

Πότε θα γίνει;

13 Απριλίου 2020 15:55
Ετοιμάζεται γάμος στο Buckingham παρά τον κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γάμος φαίνεται πως ετοιμάζεται στο Buckingham, με την Πριγκίπισσα Μπεατρίς της Υόρκης και τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά την έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να έχει πραγματοποίησει ένα ανατριχιαστικό διάγγελμα.

Μετά την εξάπλωση της πανδημίας και το σάλο που «ξέσπασε» για τη σχέση του Πρίγκιπα Άντριου με τον κατηγορούμενο ως σωματέμπορο ανηλίκων, Τζέφρι Επστάιν, φαινόταν πως ο γάμος οδηγείτο προς αναβολή, έχοντας προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου. Λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα που έφεραν τις πρώτες αμφιβολίες, όμως, φαίνεται πως τελικά η μεγάλη μέρα θα έρθει σύντομα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Πριγκίπισσας Μπεατρίς, η ιδέα της αναβολής του γάμου θα μπορούσε να είναι μια καλή δικαιολογία, ώστε να πραγματοποιηθεί μια τελετή λιγότερη μεγαλειώδης, αλλά κάτι τέτοιο λογικά δε θα ισχύσει. Κι αυτό, γιατί στο παλάτι σκέφτονται, ότι ένας γάμος μπορεί να εμψυχώσει τους πολίτες της χώρας, με την Μπεατρίς να έχει επίσης παραπάνω από έναν λόγους για να το κάνει.

Η ίδια, άλλωστε, μαζί με τη Γιουτζίν, ευελπιστούν πως μετά την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ότι θα κερδίσουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στη δημόσια ζωή της Βρετανίας και στις σχετικές δράσεις της βασιλικής οικογένειας. Θεωρούν, επομένως, ευκαιρία το γάμο αυτόν, ώστε να δηλώσουν «παρούσες» για τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, τα πλάνα και οι σκέψεις αλλάζουν διαρκώς, με το γάμο ίσως να πραγματοποιείται άλλη μέρα και ανάμεσα σε 150 άτομα, μιας και πρέπει να τηρηθούν περιοριστικά μέτρα, ενώ και οι συγγενείς του Εντοάρντο από την Ιταλία δε θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν λόγω κορωνοϊού.

Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα του για το μέλλον. Κι αυτό, γιατί θεωρούν πως θα ήταν αδιάκριτο την ώρα, που οι πριγκίπισσες πραγματοποιούν καμπάνιες για την αντιμετώπιση του φονικού ιού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share