Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Έρημος τόπος η Ερμού (video)

Σπάνιες εικόνες

18 Μαρτίου 2020 13:18
Κορωνοϊός: Έρημος τόπος η Ερμού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της Αθήνας, την Ερμού, δεν κυκλοφορεί κανείς πολίτης μετά και το κλείσιμο των καταστημάτων από την κυβέρνηση λόγω της έξαρσης της επιδημίας!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα":

Κορωνοϊός: Εξαφανίστηκε ο κόσμος από τα ΜΜΜ - Πόσο έχει μειωθεί η κίνηση;

Ο κορωνοϊός όπως ήταν λογικό έχει επηρεάσει και τα ΜΜΜ της Αθήνας αφού η κίνηση στα έχει μειωθεί κατά 50%, καθώς ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα νέα μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Μετρό Γιώργο Θωμόπουλο.

Ο κ. Θωμόπουλος μίλησε στο Mega για τις αλλαγές στα δρομολόγια, αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε μετρό, λεωφορεία και τραμ.

«Διαβεβαιώνουμε ότι παίρνουμε όλα τα μέτρα απολύμανσης σε συρμούς και σταθμούς», δήλωσε ο κ Θωμόπουλος και πρόσθεσε πως «στο μετρό, σεβόμενοι τη νομοθεσία έχουμε δώσει ειδικές άδειες φροντίδας τέκνων όπως επίσης έχουμε μεριμνήσει και για τις ευπαθείς ομάδες».

Ο αριθμός των εργαζομένων τα ΣΤΑΣΥ που θα λάβουν τις ειδικές άδειες εκτιμάται ότι είναι γύρω στις 25000, ενώ τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες είναι γύρω στα 50.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια μοιάζουν με αυτά του καλοκαιρινού ωραρίου, ενώ αλλαγή στα ωράρια έχουν και τα σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share