Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Θετικός ο Ίντρις Έλμπα

Ακόμα ένας σταρ

16 Μαρτίου 2020 21:40
Κορωνοϊός: Θετικός ο  Ίντρις Έλμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ίντρις Έλμπα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στον Covid-19. Νιώθω καλά, δεν έχω μέχρι στιγμής συμπτώματα, ωστόσο, έχω τεθεί σε απομόνωση από τη στιγμή που διαπίστωσα την πιθανή έκθεσή μου στον ιό. Μείνετε στο σπίτι, παιδιά. Και να είστε πραγματιστές. Θα σας ενημερώνω για το πώς τα πάω. Μην πανικοβάλλεστε» ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω social media.

O 47χρονος ηθοποιός, άλλοτε πιο σέξι άνδρας εν ζωή, είπε ακόμη ότι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, όταν διαπίστωσε πως είχε έρθει σε επαφή με νοσούντα. Στο βίντεο που ανέβασε στο Twitter, όπου πίσω του τον παρακολουθεί η σύζυγός του, Σαμπρίνα Ντάουρι, προτρέπει τους followers του να παίρνουν τις απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις, να πλένουν τα χέρια τους και να παραμένουν σε επιφυλακή, για να μετριάσουν την εξάπλωση του ιού.

Ο Βρετανός σταρ είναι ο τελευταίος στη λίστα των διάσημων ηθοποιών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Μεταξύ αυτών, ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον και το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Όλγα Κουριλένκο. Ακόμα θετικός διαγνώστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως θα δείτε εδώ.

Κορωνοϊός challenge - Γυναίκα γλείφει τουαλέτα αεροπλάνου και το βίντεο μάζεψε...296.000 προβολές

Ορισμένοι αδιαφορούν για τον κορωνοϊό, για το κοινό καλό και την δημόσια υγεία, και για να διαφοροποιηθούν στα κοινωνικά δίκτυα προβαίνουν σε αδιανόητες κινήσεις.

Η Άβα Λούις με ειρωνική διάθεση ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται να γλείφει την λεκάνη τουαλέτας αεροπλάνου προκαλώντας τον κόσμο.

Την ασυνείδητη πράξη της την προβάλλει γράφοντας «κορωνοϊός - πρόκληση», στο ξεκίνημα της ανάρτησής της.

Το βίντεο της νεαρής γυναίκας έχει συγκεντρώσει πάνω από 296.000 προβολές, από το Σάββατο, οπότε και ανέβηκε. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις οδηγίες και τα σχέδια προστασίας που συστήνει η παγκόσμια ιατρική κοινότητα για την πανδημία.

Σαν να μην φτάνει αυτό, η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κορωνοϊός είναι για τους... φτωχούς, ενώ τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο όλο και αυξάνονται, με την Ισπανία να παίρνει ραγδαίες αποφάσεις, όπως θα δείτε εδώ.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Διαδικτύου που ξεσπάθωσαν εναντίον της, προτείνοντας ακόμη και τη σύλληψή της, η ίδια στη συνέχεια όμως υποστήριξε ότι για 40 λεπτά καθάριζε τη λεκάνη, προτού ανεβάσει το βίντεο, και πως άντλησε 4.000 δολάρια από το υλικό που ανέβασε στο Twitter. Δεν διευκρινίζει όμως τον τρόπο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share