Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής γυμνάζει τη γειτονιά του που είναι σε καραντίνα

Απίστευτη κίνηση

16 Μαρτίου 2020 19:14
Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής γυμνάζει τη γειτονιά του που είναι σε καραντίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της Ουέσκα, Χουάνχο Καμάτσο μπορεί να αποσύρθηκε εδώ και λίγους μήνες, αλλά στην περίοδο της καραντίνας αποφάσισε να συμβάλλει με τις γνώσεις τους και να γυμνάσει τους γείτονές του.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός κατέβηκε στον υπαίθριο χώρο του συγκροτήματος κατοικιών που διαμένει και έκανε πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο ακολουθούσαν από τα μπαλκόνια τους οι σε απομόνωση ένοικοι, λόγω του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε ότι ο καθένας προσπαθεί και πρέπει να εμψυχώνει τον διπλανό του μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, όπως έκανε και αυτή η γιαγιά στην Ιταλία που συγκίνησε με την κίνησή της.

Έπος: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν σε νοσοκομείο της Ρουμανίας και… άναψαν καπνογόνα για συμπαράσταση! (video)

Μια επική στιγμή έλαβε τόπο στη Ρουμανία, όπου οι οπαδοί της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Δείτε και την εξαιρετική κίνηση των Ελλήνων, που βγήκαν στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουν.

Οπαδοί της ομάδας, η οποία παρεμπιπτόντως είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Εuropa League με την ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν (σ.σ. αν και οι συναθροίσεις δεν ενδείκνυνται) έξω από το νοσοκομείο της πόλης και με καπνογόνα, συνθήματα και πανό για περίπου πέντε λεπτά έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους. «Δεν είστε μόνοι σας! Είμαστε μαζί σας!», ανέφεραν στο πανό τους.

Δείτε το βίντεο:

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό: 21χρονος ο πρώτος νεκρός ποδοσφαιριστής από τον κορωνοϊό!

Θρήνος ξέσπασε στον παγκόσμιο αθλητισμό, αφού γνωστός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φεύγει από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο νεαρός άσος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική του νοσοκομείου της Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Ο 21χρονος έχασε την ζωή του από επιπλοκές του covid-19 καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Δείτε, επίσης, ποιος ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε φρικτά πριν από λίγο καιρό.

«Ήταν τόσο καλό παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τα τελευταία νέα που είχα, ήταν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή. Μια ώρα μετά μου είπαν πως τον χάσαμε...», δήλωσε ο πρόεδρο της Atletico Portada Alta.

Ο Francisco Garcia, είναι πλέον το νεαρότερο θύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, με την Ισπανία να συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον covid-19.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share