Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη! «Θα κάνει σύντομα δεύτερο χειρουργείο»! (video)

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη ηθοποιό;

27 Φεβρουαρίου 2020 14:35
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη! «Θα κάνει σύντομα δεύτερο χειρουργείο»! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία ετοιμάζεται να κάνει νέα επέμβαση. Δείτε τι είπε για το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο χειρουργείο, όπως αναφέρει ο θεράπων ιατρός της, έχοντας λιθίαση στα σωληνάκια, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ακολουθήσει δεύτερο χειρουργείο, αφού έχει πέτρες στην χολή της.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Τσαπαρλή, μάλιστα, το πιο πιθανό σενάριο είναι σε διάστημα 24-48 ωρών να πάρει εξιτήριο, για να επανέλθει μετά για το δεύτερο χειρουργείο.

Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη! (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη με την αγαπημένη μας ηθοποιό να πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πολύ καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε: «Πάμε για χειρουργείο, άμεσα. Αφαίρεση της χολής»! Επίσης, για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο για να αφαιρεθεί η χολή και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Οπότε από αύριο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει γίνει το χειρουργείο» τόνισε.

Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη! (Video)

Η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική. Μετά από υπέρηχους και εξετάσεις, βγήκε η διάγνωση.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η Μάρθα Καραγιάννη θα ακολουθήσει συντηρητική φαρμακευτική αγωγή, καθώς η κατάστασή της δεν είναι ανησυχητική.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share