Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μάχη για την ζωή της δίνει πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης!

Δύσκολες ώρες!

17 Φεβρουαρίου 2020 12:59
Μάχη για την ζωή της δίνει πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης!

Κρίσιμη μάχη δίνει πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης και συγκεκριμένα η μητέρα της... "Ελένης Βλαχάκη", Μάρθα Καραγιάννη!

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, έχοντας διακομιστεί εσπευσμένα εκεί, τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του και ο Κώστας Βουτσάς.

Η Ντόρα Ντούμα που είναι καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη και με την οποία συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε πως η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό. Ενώ φιλικό τους πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share