Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Ήδη κάποια όργανα έχουν...": Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά!

Νέα στοιχεία!

21 Φεβρουαρίου 2020 10:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ώρες για τις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά την υγεία του δημοφιλή ηθοποιού Κώστα Βουτσά!

Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι και η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού είναι «αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».

Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της «έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής ύστερα με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Ωραία γκόμενα αλλά...»! Όταν ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για τη σχέση του με τη Μάρθα Καραγιάννη! (video)

Μετά τον Κώστα Βουτσά, που παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν», και η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται τώρα σε ιδιωτική κλινική σε κρίσιμη κατάσταση, με τους δύο ηθοποιούς να έχουν γράψει ιστορία, ενώ αρκετές φορές είχαν ακουστεί πράγματα για τη σχέση τους, με αμφότερους να έχουν τοποθετηθεί.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Βουτσάς μιλά για το παρελθόν του ελληνικού κινηματογράφου και όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις γυναίκες, δεν τολμά να μιλήσει ανοιχτά.

Ο αειθαλής πρωταγωνιστής που διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του μίλησε για τη λατρεία του προς το γυναικείο φύλο αναφέροντας στους λάτρεις του ποδόγυρου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και τον Μίμη Φωτόπουλο περιγράφοντάς τους ως «κυρίους» που δεν εξέθεταν ποτέ τις γυναίκες με τις οποίες είχαν σχέση ή συναναστροφή.

Μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και στο ερώτημα αν ήταν ποτέ μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη, σχέση που έχει φημολογηθεί πολλές φορές, απαντά κατηγορηματικά: «Ωραία γκόμενα ποτέ όμως δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι».

Ο ίδιος στη συνέχεια λέει ότι πιστεύει στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών και πως έχει γυναίκες φίλες.

Το σχόλιο της Μάρθας Καραγιάννη

Όσο για την ίδια τη Μάρθα Καραγιάννη; Σε συνέντευξή της στο «Youweekly», είχε πει για τον Κώστα Βουτσά τα εξής: «Περνούσαμε εξαιρετικά μαζί. Κάναμε γυρίσματα και μετά βγαίναμε. Διασκεδάζαμε και ζούσαμε τη ζωή μας. Τον αγαπάω και τρελαίνομαι μαζί του. Αν και όπως όλοι οι κωμικοί είναι λίγο φαταούλας στη δουλειά. Αλλά αυτό είναι στη φύση του κωμικού. Τα θέλουν όλα. Στη παρέα, όμως, είναι μοναδικός. Ειδικά με τις γυναίκες. Σε κάνει να νιώθεις πριγκίπισσα. Είτε είσαι η φίλη του είτε είσαι η σύντροφός του. Έχει πολύ ψηλά τη γυναίκα μέσα του. Αλλά και ως ηθοποιός είναι ένα φαινόμενο. Ό,τι κάνει έχει επιτυχία».

Ο γάμος του Βουτσά με... κουμπάρα Καραγιάννη

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Κώστας Βουτσάς, στο γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού, είχε ως κουμπάρα του τη Μάρθα Καραγιάννη. «Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ», είχε σχολιάσει σε άλλη του συνέντευξη.

Δείτε τους δύο ηθοποιούς μαζί εν δράσει:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share