Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γλυφάδα: Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο!

Διερευνάται αν έκανε κόντρες πριν!

22 Φεβρουαρίου 2020 19:50
Γλυφάδα: Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός μετά το μοιραίο τροχαίο, που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ το χρονικό.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα! Ένας νεκρός!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας με έναν νεκρό!

Όλα συνέβησαν όταν ένας ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε πλαγιομετωπικά την μοτοσυκλέτα ενός 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο. Θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ναύπακτο το βράδυ της Τετάρτης (19/2), καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με τις εικόνες να σοκάρουν!

Ο δράστης του τροχαίου, που είναι άγνωστος μέχρι στιγμής στις αρχές, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν με κατεύθυνση από την Βάρη προς την Αθήνα, και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος άνδρας από την Αλβανία. Στη συνέχεια έστριψε δεξιά το τιμόνι και προσέκρουσε στην μοτοσυκλέτα που κινούνταν δεξιά του δρόμου και επέβαινε ο άτυχος νέος, για να καταλήξει τελικά πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχές αναζητούν τον άγνωστο άνδρα, καθώς και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα! Πέρασαν από πάνω άλλα 9!

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρας να παρασέρνεται από δύο αυτοκίνητα!Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε και στην Κρήτη!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 20.30. Ο 83χρονος κινούνταν πεζός και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αφού χτυπήθηκε από τα δύο Ι.Χ. έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Πάνω από το σώμα του άτυχου άνδρα πέρασαν ακόμα εννέα οχήματα, που δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.

Σκληρές εικόνες από τροχαίο στο Μαρκόπουλο! Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός του! (video)

Απίστευτα τυχερός στάθηκε ένας νεαρός οδηγός όταν το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια σε τροχαίο ατύχημα. Βγήκε σώος από τα συντρίμμια με μικρές αμυχές, ενώ προ ημερών υπήρξε πρωινό σοκ με ατύχημα στην Κρήτη.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ του Star, που το ένα αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Κόπηκε σχεδόν η μισή μηχανή μέχρι το τιμόνι στην καμπίνα του οδηγού, ενώ η αριστερή ρόδα αποκολλήθηκε από τον άξονα και εκσφενδονίστηκε πάνω στο πεζοδρόμιο. Χρειάστηκε να την τραβήξουν με τα χέρια μέχρι τον γερανό, για να καθαρίσουν τον τόπο του ατυχήματος. Βλέποντας αυτές τις εικόνες από τα συντρίμμια, θα περίμενε κανείς τα χειρότερα για τον οδηγό. Σαν από θαύμα όμως, ο νεαρός που κρατούσε το τιμόνι κατάφερε να βγει σώος στο δρόμο με μικρές μόνο αμυχές.

Το τροχαίο ατύχημα, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Λαυρίου, στο Μαρκόπουλο. Άγνωστο γιατί, ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με απίστευτη ορμή πάνω σ’ αυτό το τζιπ, που ήταν σταματημένο στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Το τζιπ ανασηκώθηκε και γκρέμισε το φανάρι, ενώ το άλλο αυτοκίνητο έκανε δύο – τρεις στροφές στον αέρα και ακινητοποιήθηκε είκοσι μέτρα μακριά.

Η τροχαία Κερατέας έκλεισε το δρόμο μέχρι να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα με γερανό, ενώ χρειάστηκε να ρίξουν πριονίδι στην άσφαλτο καθώς γέμισε λάδια από τη μηχανή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share