Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ναύπακτο! Φοβερό τροχαίο με δύο αυτοκίνητα - Εγκλωβίστηκαν οι επιβάτες! (videos)

Τι συνέβη;

19 Φεβρουαρίου 2020 23:43
Θρίλερ στην Ναύπακτο! Φοβερό τροχαίο με δύο αυτοκίνητα - Εγκλωβίστηκαν οι επιβάτες! (videos)

Θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ναύπακτο το βράδυ της Τετάρτης (19/2), καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με το ένα να ντελαπάρει και τους επιβάτες να εγκλωβίζονται. Θυμηθείτε το πρωινό τροχαίο στον Κηφισό, που έφερε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε δύο άτομα στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr και οι δύο είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσκομέιο για προληπτικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ένα από τα οχήματα επέβαιναν και παιδιά.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαίο Ναυπάκτου.

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στην Κρήτη! Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός μηχανής!

Με το... καλημέρα υπήρξε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Κουτσουρά Ιεράπετρας στην Κρήτη, λίγες μέρες μετά το δυνατό ατύχημα με δύο τραυματίες, με τον οδηγό της μηχανής να βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ένας άντρας που επέβαινε σε μηχανή, τραυματίστηκε τα ξημερώματα, όταν η μηχανή του βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και εκεί οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

«Ο νεαρός έφθασε στο νοσοκομείο μας μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας , με κρανιοεγκεφαλικές, θωρακικές και κοιλιακές κακώσεις και ήταν αιμοδυναμικά ασταθής», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr, ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Καλλιονάκης.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαρχής σοβαρή, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς να λάβουν την απόφαση να μεταφερθεί άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ τα αίτια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 19χρονου αλλοδαπού, παραμένουν.

Απίστευτο! Βίντεο που κόβει την ανάσα από το φονικό στο Λασίθι!

Συνεχίζει να συγκλονίζει το νησί της Κρήτης το έγκλημα στο Λασίθι, όπου ο 43χρονος φονιάς πυροβόλησε και σκότωσε έναν 73χρονο πατέρα και τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφριά τον 52χρονο γαμπρό του.

Οι χρόνοι στο βίντεο που παρουσιάζει το cretalive είναι από μόνοι τους αποκαλυπτικοί. Καταδεικνύουν πόσο γρήγορα και με απόλυτη ψυχραιμία έγιναν όλα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 43χρονος κτηνοτρόφος από τις Κουρούνες Λασιθίου πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων, η οποία επίσης βρίσκεται στη «ζώνη πυρός».

Είναι η ίδια που λίγα λεπτά αργότερα χτυπάει το κεφάλι της από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει άνδρα και γιο στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο του μακελειού.

Το βίντεο που έχει στη διάθεση του το Cretalive είναι άκρως αποκαλυπτικό του σκηνικού της αιματοχυσίας στην περιοχή Περάμπελα.

Είναι ανατριχιαστικό ότι ο δράστης χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να πατήσει την σκανδάλη και να πυροβολήσει διαδοχικά πρώτα το γιο και αμέσως μετά τον πατέρα.

Ο πυροβολισμός του γιου, ο οποίος είναι ο πρώτος που τρέχει προς την πλευρά του δράστη επειδή προφανώς έχει ακούσει την προηγηθείσα φασαρία με την αδερφή του, δεν αποτυπώνεται στην κάμερα. Υπάρχει το φυσικό εμπόδιο ενός μεγάλου πλάτανου. Ωστόσο καταγράφονται οι κινήσεις του μέχρι και το δένδρο.

Ο πυροβολισμός όμως του πατέρα καταγράφεται πεντακάθαρα. Ο 73χρονος Μανόλης Φινοκαλιώτης, με το ανάστημα και το σθένος γίγαντα, έτρεξε αμέσως βλέποντας τον δράστη να απειλεί τα παιδιά του. Στάθηκε, όπως και ο γιος του ο Γιάννης, άοπλος μπροστά στον 43χρονο ένοπλο. Και εκείνος τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής. Ο 73χρονος γίγαντας σωριάζεται στο έδαφος.

Η κόρη του θύματος σοκαρισμένη προσπαθεί να προστατευθεί και να απομακρυνθεί από την ακτίνα βολής του δράστη (κινείται περιξ του αγροτικού του 43χρονου κτηνοτρόφου), ο οποίος φέρεται να ανοίγει πυρ και κατά του γαμπρού του θύματος που βρίσκεται σε άλλο σημείο. Ο τελευταίος οπισθοχωρεί και τρέχει να διαφύγει. Στο τέλος ο 43χρονος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και φεύγει, αφήνοντας πίσω θάνατο και πόνο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Φονικό στις Κουρούνες - Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα
Οι χρόνοι είναι από μόνοι τους αποκαλυπτικοί. Καταδεικνύουν πόσο γρήγορα έγιναν όλα.

Ο 43χρονος δράστης καταφθάνει στον τόπο της οικογένειας Φινοκαλιώτη στις 17.25.12 με το μπορντό αγροτικό όχημα. Καταφθάνει με γκάζια πράγμα που φανερώνει τον εκνευρισμό και τις άγριες διαθέσεις του. Περνάει με ταχύτητα και το αυτοκίνητο του εξαφανίζεται από την κάμερα. Τα σκυλιά που νωρίτερα καταγράφονται φυσιολογικά, αρχίζουν να λυσσομανούν. Σε λιγότερο από ένα λεπτό εμφανίζεται ο Γιάννης Φινοκαλιώτης, ο γιος, να κατηφορίζει τρέχοντας για να βρεθεί πλησιέστερα στο σημείο όπου βρίσκονταν η αδερφή του και ο 43χρονος. Τότε εμφανίζεται το μπορντό αγροτικό να επιστρέφει με όπισθεν εντός της καταγραφικής εμβέλειας της κάμερας. Ο γιος απευθύνεται στον 43χρονο από απόσταση με βάση τις χειρονομίες των χεριών του.

Στην κάμερα εμφανίζεται η μητέρα της οικογένειας ενώ ακολουθούν με γοργό βήμα ο πατέρας και ο γαμπρός που προφανώς έχουν ακούσει τη φασαρία. Ο τελευταίος φαίνεται να μιλάει στον 43χρονο σε έντονο ύφος και να του κουνάει το δάκτυλο. Ο δράστης έχει αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο του. Ο γιος πηγαίνει χωρίς να κρατάει το παραμικρό στα χέρια, ο πατέρας κρατάει την κλασσική μαγκούρα.

Στις 17.27.40 έχουν όλα τελειώσει. Ο δράστης έχει ήδη πυροβολήσει το γιο και έχει σκοτώσει τον πατέρα που σωριάζεται κάτω από τον πλάτανο. Είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή που έχει καταγράψει το βίντεο. Ο άτυχος Μανόλης Φινοκαλιώτης πεθαίνει όρθιος. Δέχεται τον πυροβολισμό και στην συνέχεια το σώμα του γέρνει μονοκόμματα στο έδαφος.

Στις 17.28.23 ο 43χρονος κτηνοτρόφος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και αποχωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Φινοκαλιώτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Κοκοσάλη, θεωρεί την δολοφονική επίθεση «απόλυτα προσχεδιασμένη». Κάνουν λόγο για ένα «έγκλημα ψυχρού αίματος και ευτελούς καπετανιάς».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share