Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο, Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα!

Όλες οι εξελίξεις!

22 Φεβρουαρίου 2020 15:13
Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο, Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα!

Θρίλερ επικρατεί με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο, Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα! Πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχουν προκύψει για το πώς έχασε τη ζωή του!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της Corvette. Ωστόσο, συνεχίζουν την έρευνα για να πιστοποιήσουν ποιος οδηγούσε τη στιγμή που έχασε τη ζωή του ο Νάσος Καρανίκας.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε ο ιδιοκτήτης είναι πρόσωπο της «καλής κοινωνίας» και έχει την ιδιότητα του προέδρου κλειστού κλαμπ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 25χρονος Νάσος, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης ύστερα από σφοδρή σύγκρουση στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό: Σοκάρουν οι εικόνες! (video)

Ακόμα ένα θύμα στην άσφαλτο θρηνεί η Ελλάδα έπειτα από ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, λίγες ώρες μετά το αντίστοιχο στην Γλυφάδα!

Ένας 45χρονος άντρας, οδηγός I.X έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20-02-2020), στο 65ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με την τροχαία, ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο προς Αθήνα, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό διάζωμα με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο, να περάσει στο πάρκινγκ και τελικά ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Χρειάστηκε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξασφάλισε το korinthostv.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share