Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Νέοι φόβοι για την ασφάλεια στα Boeing 737- Τι βρέθηκε στις μηχανές και σε αυτά που καταστράφηκαν;

Μετά από την τεράστια συντριβή!

19 Φεβρουαρίου 2020 15:52
Νέοι φόβοι για την ασφάλεια στα Boeing 737- Τι βρέθηκε στις μηχανές και σε αυτά που καταστράφηκαν;

Η Boeing δήλωσε την Τρίτη ότι βρήκε υπολείμματα που μολύνουν τις δεξαμενές καυσίμων μερικών Boeing 737 Max jets του προηγούμενου έτους αλλά δεν μπόρεσε να παραδώσει στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr!

Ένας υπάλληλος της Boeing είπε ότι τα υπολείμματα ανακαλύφθηκαν σε «αρκετά» αεροπλάνα αλλά δεν έδωσαν ακριβή αριθμό. Η Boeing δημιούργησε περίπου 400 ανεπεξέργαστους Max jets πριν προσωρινά σταματήσει την παραγωγή τον περασμένο μήνα, κατά τον οποίο σημειώθηκε και η συντριβή ενός Boeing 737 στο Ιράν, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι αποκαλύφθηκε.

Τα υπολείμματα της δεξαμενής καυσίμων ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια συντήρησης σε σταθμευμένα αεροπλάνα και η Boeing δήλωσε ότι έκανε αμέσως διορθώσεις στο σύστημα παραγωγής της για να αποτρέψει την επανάληψη. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν περισσότερη επεξεργασία πριν οι δεξαμενές καυσίμων σφραγιστούν.

Νέοι φόβοι για την ασφάλεια στα Boeing 737- Τι βρέθηκε στις μηχανές και σε αυτά που καταστράφηκαν;

Ένας εκπρόσωπος της Boeing δήλωσε ότι το θέμα δεν θα αλλάξει την πεποίθηση της εταιρείας ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας θα πιστοποιήσει το αεροπλάνο να πετάξει και πάλι αυτό το καλοκαίρι.

Ένας εκπρόσωπος της FAA δήλωσε ότι ο οργανισμός γνωρίζει ότι η Boeing διενεργεί εθελοντική επιθεώρηση των ανεγερμένων Max αεροπλάνων.

Η FAA 'αύξησε την επιτήρηση της βάσει των αρχικών εκθέσεων ελέγχου και θα αναλάβει περαιτέρω δράση με βάση τα ευρήματα', δήλωσε ο εκπρόσωπος Λιν Λουνσφόρντ.

Μεταλλικά ρινίσματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα που απομένουν σε αεροπλάνα κατά τη συναρμολόγηση μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο ηλεκτρικού βραχυκυκλώματος και πυρκαγιάς.

Συντριβή Boeing 737: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 11 Ουκρανών!

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των 11 Ουκρανών, που σκοτώθηκαν στην συντριβή του ουκρανικού Boeing την περασμένη εβδομάδα στο Ιράν. Θα μεταφερθούν στην Ουκρανία την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε πως ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ είχε τηλεφωνική συνομιλία σήμερα με τον Ουκρανό ομόλογό του Βαντίμ Πριστάϊκο.

συντριβή Boeing

"Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Ζαρίφ ενημέρωσε για την ετοιμότητα του Ιράν να παραδώσει τις σορούς των Ουκρανών πολιτών και να επιτρέψει σε ειδικούς της χώρας αυτής να συμμετάσχουν στην αποκρυπτογράφηση του μαύρου κουτιού", του αεροσκάφους, υπογράμμισε η ανακοίνωσε του ιρανικού ΥΠΕΞ.

Νωρίτερα σήμερα, οι πέντε χώρες, υπήκοοι των οποίων σκοτώθηκαν στην κατάρριψη του αεροσκάφους από ιρανικό πύραυλο, ανακοίνωσαν ότι η Τεχεράνη θα πρέπει να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτόξευσης του ιρανικού πυραύλου που χτύπησε το Boeing 737!

undefined

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που εκτοξεύεται ο ιρανικός πύραυλος και χτυπά το ουκρανικό Boeing είδε το φως της δημοσιότητας, σήμερα, αφού οι Φρουροί της Επανάστασης έχουν αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το δυστύχημα.

Το σύντομο σε διάρκεια βίντεο καταγράφηκε από μια κάμερα παρακολούθησης χώρου στάθμευσης, το οποίο πιθανότατα βρίσκεται στις παρυφές της Τεχεράνης.

Τα πλάνα που καταγράφηκαν δείχνουν την εκτόξευση ενός βλήματος που πηγαίνει κατακόρυφα προς τα πάνω και το λαμπερό φως που προκάλεσε η έκρηξή του, η οποία δεν φαίνεται στην οθόνη.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share