Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε πτήση: Έκλαιγαν, φώναζαν και προσεύχονταν οι επιβάτες! (Video)

Τρόμος!

19 Φεβρουαρίου 2020 12:59
Θρίλερ σε πτήση: Έκλαιγαν, φώναζαν και προσεύχονταν οι επιβάτες! (Video)

Θρίλερ επικράτησε σε πτήση από Μαρόκο προς Βρυξέλλες, που βρέθηκε εν μέσω της καταιγίδας «Ντένις» με τους επιβάτες να κλαίνε, να φωνάζουν και να προσεύχονται.

Η κακοκαιρία «Ντένις» έπληξε και το Βέλγιο το Σαββατοκύριακο, ξεριζώνοντας δέντρα και πλημμυρίζοντας δρόμους. Ακόμη ένα περιστατικό, που στιγματίζει την Pegasus Airlines, με κορυφαίο εκείνο της 5ης Φεβρουαρίου, προστέθηκε στην Τουρκία, με τον πιλότο της να λιποθυμά την ώρα μιας πτήσης!

Η πτήση, με διάρκεια τριών ωρών και 40 λεπτών, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Charleroi. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών ή προσωπικού.

Προσγείωση θρίλερ στη Σιβηρία: Αεροσκάφος κατέληξε σε περιοχή γεμάτη χιόνια! (video)

Πτήση: Ένα χτύπημα στο πτερύγιο της ουράς και μια δυσλειτουργία στους τροχούς προσγείωσης, είχαν σαν συνέπεια την απότομη προσγείωση ενός Boeing 737 της ρωσικής UTair σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, ενώ τα 94 άτομα που βρίσκονταν στο αεροσκάφος (88 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος) κατάφεραν να βγουν από τις εξόδους έκτακτης ανάγκης! Και το βίντεο αυτό έρχεται στην δημοσιότητα λίγες ώρες μετά την προσγείωση θρίλερ στο Άμστερνταμ, όπου επιβάτες ούρλιαζαν!

Το δικινητήριο αεροσκάφος επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Usinsk, στη Δημοκρατία του Κομί, ωστόσο γλίστρησε από τον αεροδιάδρομο, λόγω παγετού και κατέληξε σε μια χιονισμένη περιοχή, δίπλα στο αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ, ένας από τους επιβάτες κατέγραφε μέσα από το κινητό του την απότομη προσγείωση του αεροσκάφους στο έδαφος, την οποία ακολούθησε ένα ισχυρό χτύπημα της ουράς στο έδαφος, που είχε σαν συνέπεια να καταστραφεί μέρος της οροφής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πτήση-θρίλερ στο Ηράκλειο: Ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν σε αεροπλάνο να προσγειωθεί!

Μια πτήση-θρίλερ είχαμε στο Ηράκλειο με ένα αεροπλάνο να μην μπορεί να προσγειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Συγκεκριμένα, πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη δημιουργώντας προβλήματα εκτός των άλλων και στις αεροπορικές συνδέσεις. Σήμερα το πρωί, η πτήση από την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον προορισμό της, την Κρήτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό και τελικά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλάκης».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share