Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Ποια Πίζα; Γέρνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα! Το κρατάνε με γερανό για να μην πέσει!

Ελλάς το μεγαλείο σου!

11 Δεκεμβρίου 2019 08:10
Ποια Πίζα; Γέρνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα! Το κρατάνε με γερανό για να μην πέσει!
Follow us on Google News

Απίστευτες εικόνες από το Σύνταγμα! Μπορεί ο λαμπερός φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε τα... σκούρα!

Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση "όσα βλέπει η πεθερά"! Τι συνέβη; Όπως έδειξε το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από την εκπομπή του, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γέρνει ως μια νέα... Πίζα και ο Δήμος προσπαθεί να το κρατήσει όρθιο με γερανό! 17 μέτρα άλλωστε είναι αυτά...

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό!

Πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη και συναντήσαμε το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλων των εποχών!

Ποια Βασιλίσσης Σοφίας κύριοι; Πόρτο Ράφτη! Πήγαμε στο υπέροχο, κατά τα άλλα, παραθαλάσσιο προάστιο της Αθήνας και τι πετύχαμε; Το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο κέντρο που έχουμε δει ποτέ! Ναι χειρότερο και από τον στολισμό της Αθήνας!

Με έκπληξη αντίκρισαν πολλοί κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην είσοδο της πόλης…. Μνημείο κακογουστιάς σίγουρα!

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Πόρτο Ράφτη

Μάλιστα η σύγκριση με πέρσι δεν λείπει, όπου στο Πόρτο Ράφτη ήταν στολισμένο ένα υπέροχο καραβάκι:

Χριστούγεννα Καράβι Πόρτο Ράφτη

2+1 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι από αυτόν της Αθήνας!

Αυτοί είναι οι 3 Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ελλάδα που ήταν χειρότεροι και από της Αθήνας!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χτες οι εικόνες από την στολισμένη Αθήνα και συγκεκριμένα από τον δρόμο της Βασιλίσσης Σοφίας, με το Twitter να έχει δώσει ρέστα με τις ατάκες του!

Μπορεί ο Δήμος Αθηναίων να άργησε να στολίσει αλλά μόλις το πραγματοποίησε έγινε πρώτο θέμα κους κους και όχι άδικα! Όχι για καλό λόγο βέβαια αλλά δεν έχει να λέει! Μπορεί ο στολισμός να είναι κάτι μεταξύ σπαθιών Star Wars και λάμπες από ψυγείο κρεοπωλείου ωστόσο εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα χειρότερους στολισμούς για τα Χριστούγεννα στην χώρα μας από το πρόσφατο παρελθόν! Θα μας πείτε γίνεται χειρότερα; Κι όμως γίνεται! Δεν μας πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Αθήνα 2018: Βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αθήνα των περσινών Χριστουγέννων ένα έχουμε να πούμε! Κάθε πέρσι και χειρότερα...

χειροτεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

Ηράκλειο 2016: Στο Ηράκλειο για μια περίοδο μας περνούσαν ξεκάθαρα σεξουαλικά μηνύματα! Συγκεκριμένα η παρακάτω φωτογραφία είναι πραγματική και όντως η πόλη του Ηρακλείου είχε στολιστεί έτσι!

χειροτεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

Νιγρίτα Σερρών 2016: Τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια παραπέμπουν σε εντυπωσιακά εσώρουχα! Τι όχι; Για ρίξτε μια ματιά!

χειροτεροι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share