Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Η Αθήνα έγινε ακόμα πιο όμορφη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της!

Φώτισε η πόλη!

3 Δεκεμβρίου 2019 15:04
Η Αθήνα έγινε ακόμα πιο όμορφη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της!

Αρχίζει και αλλάζει όψη η Αθήνα για τα Χριστούγεννα με εορταστικούς φωτισμούς να τοποθετούνται σε βασικούς οδικούς άξονες.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για πρώτη φορά η Περιφέρεια τοποθετεί εορταστικό φωτισμό σε βασικούς οδικούς άξονες ενόψει των Χριστουγέννων. 3+1 Χριστουγεννιάτικα καφέ στην Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 1500 ιστοί ηλεκτροφωτισμού έχουν διακοσμηθεί με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, κόκκινου και λευκού χρώματος, στις λεωφόρους Κηφισίας, Αθηνών, Συγγρού, Μεσογείων και Ποσειδώνος, όπως και στην οδό Πειραιώς.

Επιπρόσθετα, χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια θα τοποθετηθούν σε σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας, προκειμένου να αλλάξουν τις περιοχές, εντάσσοντας την Αθήνα στα Χριστούγεννα και στην εορταστική περίοδο.

Για την τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται υπερωριακά, καθώς και τα σαββατοκύριακα.

 Η Αθήνα έγινε ακόμα πιο όμορφη τα Χριστούγεννα

Οι όμοροι Δήμοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν με προσωπικό και μηχανήματα, προκειμένου η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και η Αθήνα να είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε: «Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στο να αλλάξει όψη η Αττική. Ώστε να αποκτήσει γιορτινό και εορταστικό χρώμα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Περιφέρειας που εργάζεται και εκτός του κανονικού ωραρίου. Όμως και τους Δήμους που συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου.

Δεσμευθήκαμε ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο».

Έξοδος Αθήνα: Πού να πάτε σήμερα στην πρωτεύουσα!

Έξοδος στην Αθήνα: Δείτε στο Athensmagazine.gr που να βγείτε σήμερα (29/11) στην πρωτεύουσα για να διασκεδάσετε!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η αρρώστια της Νιότης του Φέρντιναντ Μπρούκνερ στο Tempus Verum-Εν Αθήναις!

«Βερβερίτσα Reloaded» του Νίκου Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς  Βερβερίτσα

Η σπαρταριστή κωμωδία για δεύτερη χρονιά στο ανακαινισμένο Θέατρο Λαμπέτη από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Ο Μενέλαος Φονιάς (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γενέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως..χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρουν το δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους την "Βερβερίτσα" που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν. Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ'άλλα...Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή-κουτσή, και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή. Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρεις αδερφές;

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Βαγγέλης Ζάχος
Φωτισμοί: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης
Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Σύνθια Μπάτση, Ελευθερία Μπενοβία.

Έξτρα παραστάσεις:

Τετάρτη 18/12 20.00
Κυριακή 22/12 20.00
Τετάρτη 25/12. 18.00 & 21.15
Πέμπτη 26/12 18.00 & 21.15
Τετάρτη 01/01 21.15
Κυριακή 05/01 20.00

Θέατρο Λαμπέτη

Πέμπτη 21:15
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:00
Σάββατο 21:15

Εισιτήρια

Πέμπτη - Παρασκευή - Κυριακή: Πλατεία: 20€, Εξώστης: 17€

Μειωμένες τιμές (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ): Πλατεία: 17€, Εξώστης: 14€

Σάββατο: Πλατεία: 22€, Εξώστης: 17€

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share