Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην παραλιακή: Ένας τραυματίας!

Στο ρεύμα προς Γλυφάδα!

6 Δεκεμβρίου 2019 22:38
Τροχαίο στην παραλιακή: Ένας τραυματίας!

Τροχαίο σημειώθηκε, στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με έναν τραυματία.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων έγινε στο ύψος του Αγίου Κοσμά, και όπως είναι λογικό, λόγω του τροχαίου, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές.Ωστόσο σήμερα Παρασκευή, σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου!

Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό.

Τροχαίο στη Λαυρίου: Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης στη Λαυρίου με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβιάζει το στοπ, βγαίνει στην λεωφόρο Λαυρίου και χτυπά τη μία μοτοσυκλέτα η οποία πέφτει πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί. Η συνέχεια είναι σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίζονται από τις μοτοσυκλέτες και σέρνονται στο οδόστρωμα.

Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορά κράνος, σφηνώνεται κάτω από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώνεται επί τόπου. Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα. Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγαίνει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Αστυνομία και ασθενοφόρα καταφτάνουν στο σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share