Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φονικό τροχαίο στην Ξάνθη: Πέθαναν δύο αδέρφια!

Θρήνος...

5 Δεκεμβρίου 2019 10:32
Φονικό τροχαίο στην Ξάνθη: Πέθαναν δύο αδέρφια!

Ένα φονικό τροχαίο συνέβη στην Ξάνθη με δύο αδέρφια να βρίσκουν τραγικό θάνατο! Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, χτες στη Λεωφόρο Κηφισίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ όχημα παρέσυρε γυναίκα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον δρόμο προς το Δροσερό, ένα φορτηγάκι , στο οποίο επέβαιναν ακόμη 2 άτομα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι 2 από τους 3 επιβάτες που βρίσκονταν στο φορτηγάκι, ηλικίας 25 και 29 ετών, οι οποίοι ήταν μάλιστα αδέρφια!

Κομοτηνή: 23χρονος παρέσυρε και εγκατάλειψε αιμόφυρτο άντρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο που έγινε στην Κομοτηνή όταν πεζός παρέσυρε και άφησε αιμόφυρτο έναν άντρα! Σύμφωνα με έρευνες των αρχών προέκυψε ότι στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 18χρονος ως συνοδηγός, ελληνικής καταγωγής επίσης, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη. Την κοινωνία όμως της Κομοτηνής τάραξε και ένα θανατηφόρο τροχαίο με μια μητέρα ενός μικρού παιδιού! Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας προσέκρουσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο πίσω μέρος νταλίκας!

Ο νεαρός άνδρας, που κινούνταν πεζός, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο αφήνοντας τον τραυματισμένο νεαρό στο οδόστρωμα.

Ο 24χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης κατέληξε.

Με παρόμοιο τρόπο συνέβη και ένα ακόμα τροχαίο στην Κομοτηνή αλλά αυτή την φορά αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη!

Ποια είναι η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας;

«Την 2-12-2019 το απόγευμα στην Κομοτηνή, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 24χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του δυστυχήματος. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της 3-12-2019 κατέληξε. Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής προέκυψε ότι στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 18χρονος ως συνοδηγός, οι οποίοι συνελήφθησαν την 3-12-2019».

Σέρρες: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο μετά από πτώση του ΙΧ σε χαράδρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος στις Σέρρες, μετά από τρόχαιο δυστύχημα. Το αμάξι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους μέχρι στιμής λόγους, και έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων!

Δείτε και αυτό: Τροχαίο στην Κρήτη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Άνω Βροντού, το απόγευμα της Τρίτης. Για τον απεγκλωβισμό του 70χρονου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ απο το σημείο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Στις 4:30 περίπου το απόγευμα ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας ότι ένα τζιπάκι ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε κάτω από τον δρόμο και ότι υπάρχει άνθρωπος εγκλωβισμένος. Αμέσως κινητοποιήθηκε το διασωστικό σώμα της υπηρεσίας και μετέβη στον τόπο του συμβάντος. Απεγκλωβίσαμε με γρήγορες κινήσεις το εγκλωβισμένο άτομο το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο», ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share