Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother! (Video)

Η παραγωγή της έδειξε το βίντεο!

2 Δεκεμβρίου 2019 15:14
Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother! (Video)

Φρίκη! Βίασαν παίκτρια του Big Brother!

Εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού Νορβηγίδας τουρίστριας στη Ρόδο!

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα έγιναν στο σπίτι του ριάλιτι, όπου διαγωνιζόμενος φέρεται να βίασε συμπάικτριά του, η παραγωγή δεν το έκοψε εξ αρχής αλλά το άφησε τόσο ώστε να εξασφαλίσει κάποια πλάνα και έπειτα έδειξε το βίντεο στη νεαρή κοπέλα χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

Η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο και βρεθεί να βλέπει τον βιασμό της, ούσα αναίσθητη από το ποτό, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου.

Μάνη: Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που βίαζε την 12χρονη!

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται η Πράντο να λέει ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα». Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.

Φρίκη: Άνδρας βίασε 19χρονη και μετά την σκότωσε! (photo)

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Φρικτά βασανιστήρια σε 25χρονη: Της έριχναν καυτό λάδι και την βίαζαν! (Video)

Φρικτά βασανιστήρια υπέστη μια σε 25χρονη, καθώς της έριχναν καυτό λάδι και την βίαζαν!

Φρίκη: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της από έξι άντρες

Ο λόγος για την Σούμι Άκτερ η οποία έπιασε δουλειά στο σπίτι ενός Σαουδάραβα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το middleeasteye.net η κοπέλα έπιασε δουλειά ως υπηρέτρια στο σπίτι του Σαουδάραβα και σύμφωνα με την ίδια της έριχνε καυτό λάδι στα χέρια της, την άφηνε νηστική, την χτυπούσε και την βίαζε.

Φρίκη: Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

Η τραγική της ιστορία έγινε γνωστή από βίντεο που ανέβασε η ίδια στο ίντερνετ και ζητούσε σπαρακτικά βοήθεια. «Δεν θα ζήσω άλλο. Σας παρακαλώ σώστε με. Με έχουν κλειδωμένη για 15 ημέρες και δεν μου δίνουν φαγητό. Με χτυπούν και ρίχνουν στα χέρια μου καυτό λάδι», έλεγε η Sumi Akter. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο βάναυσος εργοδότης της την «δάνειζε» σε… φίλους τους που της συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο!

Τελικά, μετά τον σάλο επενέβη η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές και η Σούμι επέστρεψε στην πατρίδα της.

«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Συγκλονίζει η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Σαλαμίνα, με την περιγραφή της για τον εφιάλτη που πέρασε να ανατριχιάζει!

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες! (photos-video)

Με λόγια που συγκλονίζουν, περιέγραψε στην κάμερα του Star πώς το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Εκείνος φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε μπροστά σε τέσσερις ακόμα άντρες. Δύο εξ΄αυτών, κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Φρίκη: Γονείς εμπιστεύτηκαν το 4χρονο παιδί τους στον παππού του και εκείνο το βίασε!

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουν σε μένα αυτό», είπε με δάκρυα στα μάτια η άτυχη 19χρονη.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις 14 Απριλίου του 2019, περιγράφει πως ο ένας εκ των φερόμενων ως δραστών προσπάθησε να τη φιλήσει και εκείνη τον έδιωξε, «όταν καθόμουν εγώ έξω μόνη μου, ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να του μιλήσω και φώναζα στους μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω και να μην κλαίω γιατί δε θα με βοηθήσει κανένας».

Σοκ στη Ρόδο: Έδεσε, βασάνισε και βίασε την την γυναίκα του!

Όπως υποστηρίζει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων την κόλλησε στον τοίχο και της κράταγε τα χέρια. Τον χαστούκισε και φέρεται να της είπε να μην τα βάζει μαζί του.

«Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου και τα καραβάκια με τα οποία θα μπορούσα να φύγω».

Η 19χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι οι δύο νεαροί προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να μην τους καταγγείλει. «Μου είχαν πει πρώτα 2.000 ευρώ και μετά μου πρόσφεραν 8.000 ευρώ».

Αν και έχουν περάσει μήνες, ακόμα βλέπει εφιάλτες από εκείνη τη μέρα. «Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου».

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της 19χρονης:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share