Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της από έξι άντρες

Τραγικό!

19 Νοεμβρίου 2019 07:55
Φρίκη: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της από έξι άντρες

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένα 13χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη αφού έπεσε θύμα βιασμού από έξι άνδρες.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στην Μπανγκόνγκ με το κορίτσι να βουτάει στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας. Φρίκη: Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της!

foto-taiΠληροφορίες αναφέρουν ότι πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, η 13χρονη για την οποία έγινε γνωστό μόνο το παρατσούκλι της, Πίνκι, είχε στείλει μια φωτογραφία σε φίλο της με το μήνυμα «είμαι έτοιμη να φύγω, σε αγαπώ».

Σύμφωνα με την 45χρονη μητέρα της 13χρονης που υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, ο βιασμός της 13χρονης είχε σημειωθεί σε διαμέρισμα στις 11 Νοεμβρίου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δύο εκ των βιαστών έχουν συλληφθεί.

Φρίκη στην Μάνη: 60χρονος ασελγούσε σε 11χρονη!

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, καταδικάσθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου, ο 60χρονος αλλοδαπός οικογενειακός φίλος, από την Μάνη. Κατηγορείται για το βιασμό και για ασέλγεια εις βάρος 11χρονης!

Δείτε επίσης: Τρόμος: Νάρκωσαν και βίασαν ανήλικη στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Τις φρικιαστικές πράξεις του έκανε είτε στο σπίτι του, είτε στο αυτοκίνητο του, όταν μετέφερε το κορίτσι στις σχολικές του δραστηριότητες.

Το δικαστήριο, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, αλλά δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του. Οδηγήθηκε στις φυλακές, αφού ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 60χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, κρίθηκε ένοχος για βιασμό (τετελεσμένο και σε απόπειρα), για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιού, σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή, αφού ανάγκαζε την 11χρονη και τον μόλις 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 60χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι και είχε προχωρήσει και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά, παρακαλώντας τους γονείς της να φύγουν από το χωριό, και απειλώντας ακόμα και με απόπειρες αυτοκτονίας.

Ο φόβος υπήρχε ακόμα και όταν μετακόμισε ο κατηγορούμενος από το ίδιο κτίριο όπου διέμεναν οι δύο οικογένειες. Το 2017 το κορίτσι πήγε σε συγγενικό του πρόσωπο στην Κρήτη, όπου εκεί αισθάνθηκε ασφάλεια και αποκάλυψε το μαρτύριό της. Μαζί με τη θεία της κατήγγειλαν το γεγονός στην Ασφάλεια Χανίων, όπου και σχηματίσθηκε δικογραφία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share