Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης!

Ανατροπή!

16 Νοεμβρίου 2019 13:51
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη!

Ψευδής αποδείχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού, φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν με την 14χρονη κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βιασμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της. Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτήριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις. «Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε στο thestival, η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες! (photos-video)

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι Αρχές συνεχίζουν την λαμβάνουν καταθέσεις, καθώς μια παρέα νεαρών την είδε να πέφτει και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την 14χρονη, ο δράστης ήταν ένας εύσωμος νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε. Την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτήριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

Σοκ στη Ρόδο: Έδεσε, βασάνισε και βίασε την την γυναίκα του!

Σοκ στη Ρόδο, με έναν άνδρα να δένει, να βασανίζει και να βιάζει την ίδια του τη γυναίκα!

Σαλαμίνα: Φοιτήτρια βιάστηκε από τους δύο κολλητούς του πρώην της!

Συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και 16 μηνών, επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε αλλοδαπό Ιρακινής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι έδεσε τη γυναίκα του, τη χτύπησε και στη συνέχεια τη βίασε!

Φρίκη: 15χρονος βίασε την 10χρονη αδερφή του και έμεινε έγκυος!

Παρά το γεγονός ότι ο αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, η υπόθεσή του εκδικάστηκε κανονικά και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και παράνομης κατακράτησης, επιβάλλοντάς του, την παραπάνω ποινή με την έφεση να μην έχει

αναστέλλουσα δύναμη.

Φρίκη: Δύο δάσκαλοι βίαζαν μια τυφλή μαθήτρια!

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή σε βάρος του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, ο Ιρακινός κατηγορείται ότι στις 27 Οκτωβρίου 2017, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κω μαζί με τη σύζυγό του, τη χτύπησε με τα χέρια και με κλωτσιές με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σωματική βλάβη.

O ίδιος δε αφού της έδεσε τα χέρια τη χτύπησε με τη γροθιά του στον αριστερό ώμο και τρυπώντας το αριστερό της χέρι με σύριγγα, στη συνέχεια τη βίασε.

Σημειώνεται πως μέχρι την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος ο αλλοδαπός κατηγορούμενος διέφευγε τη σύλληψη.

13χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του, για να μιμηθεί σκηνή που είδε σε γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Απίστευτη είδηση με έναν 13χρονο που βίασε την 6χρονη αδερφή του, για να μιμηθεί σκηνή που είδε σε γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Μια αδιανόητη υπόθεση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες στη Βρετανία με κατηγορούμενο έναν 13χρονο.

Το έφηβο αγoρι βίασε την 6χρονη αδερφή του τρεις φορές στο σαλόνι και σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Wiltshire ενώ οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι. Ένας ακόμας 13χρονος βίασε και δολοφόνησε 10χρονη!

Οι κατηγορίες και η ποινή
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ένας από τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε το ανήλικο agori έγινε αφού είδε μια παρόμοια σκηνή στο Grand Theft Auto, το οποίο, πάντως, απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεks που περιέχει. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο το agori αποφάσισε να αναπαραστήσει ό,τι είχε δει.

Το δικαστήριο αποφάσισε την 12μηνη παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο προσθέτοντας ότι αν η θεραπεία ολοκληρωθεί τότε οι κατηγορίες θα μείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.

Το 13χρονο agori που στο μεγαλύτερο τμήμα της δίκης άκουγε χωρίς να αντιδρά, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν θα έκανε ξανά τα ίδια πράγματα απάντησε «θα είχα σταματήσει τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς ό,τι έκανα ήταν λάθος».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share