Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Εφιάλτης!

15 Νοεμβρίου 2019 10:33
«Μου έδεσαν τα χέρια και...»: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 19χρονης που βιάστηκε στη Σαλαμίνα! (Video)

Συγκλονίζει η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Σαλαμίνα, με την περιγραφή της για τον εφιάλτη που πέρασε να ανατριχιάζει!

Φρίκη: Άνδρας βίασε 11 γυναίκες μέσα σε δύο εβδομάδες! (photos-video)

Με λόγια που συγκλονίζουν, περιέγραψε στην κάμερα του Star πώς το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Εκείνος φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε μπροστά σε τέσσερις ακόμα άντρες. Δύο εξ΄αυτών, κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Φρίκη: Γονείς εμπιστεύτηκαν το 4χρονο παιδί τους στον παππού του και εκείνο το βίασε!

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουν σε μένα αυτό», είπε με δάκρυα στα μάτια η άτυχη 19χρονη.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις 14 Απριλίου του 2019, περιγράφει πως ο ένας εκ των φερόμενων ως δραστών προσπάθησε να τη φιλήσει και εκείνη τον έδιωξε, «όταν καθόμουν εγώ έξω μόνη μου, ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να του μιλήσω και φώναζα στους μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω και να μην κλαίω γιατί δε θα με βοηθήσει κανένας».

Σοκ στη Ρόδο: Έδεσε, βασάνισε και βίασε την την γυναίκα του!

Όπως υποστηρίζει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων την κόλλησε στον τοίχο και της κράταγε τα χέρια. Τον χαστούκισε και φέρεται να της είπε να μην τα βάζει μαζί του.

«Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου και τα καραβάκια με τα οποία θα μπορούσα να φύγω».

Η 19χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι οι δύο νεαροί προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να μην τους καταγγείλει. «Μου είχαν πει πρώτα 2.000 ευρώ και μετά μου πρόσφεραν 8.000 ευρώ».

Αν και έχουν περάσει μήνες, ακόμα βλέπει εφιάλτες από εκείνη τη μέρα. «Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου».

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της 19χρονης:

13χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του, για να μιμηθεί σκηνή που είδε σε γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Απίστευτη είδηση με έναν 13χρονο που βίασε την 6χρονη αδερφή του, για να μιμηθεί σκηνή που είδε σε γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Μια αδιανόητη υπόθεση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες στη Βρετανία με κατηγορούμενο έναν 13χρονο.

Το έφηβο αγoρι βίασε την 6χρονη αδερφή του τρεις φορές στο σαλόνι και σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Wiltshire ενώ οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι. Ένας ακόμας 13χρονος βίασε και δολοφόνησε 10χρονη!

Οι κατηγορίες και η ποινή
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ένας από τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε το ανήλικο agori έγινε αφού είδε μια παρόμοια σκηνή στο Grand Theft Auto, το οποίο, πάντως, απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεks που περιέχει. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο το agori αποφάσισε να αναπαραστήσει ό,τι είχε δει.

Το δικαστήριο αποφάσισε την 12μηνη παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο προσθέτοντας ότι αν η θεραπεία ολοκληρωθεί τότε οι κατηγορίες θα μείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.

Το 13χρονο agori που στο μεγαλύτερο τμήμα της δίκης άκουγε χωρίς να αντιδρά, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν θα έκανε ξανά τα ίδια πράγματα απάντησε «θα είχα σταματήσει τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς ό,τι έκανα ήταν λάθος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share