Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Τάσος Πανταζής!

Θλίψη έφερε η είδηση!

28 Νοεμβρίου 2019 23:55
Πέθανε ο Τάσος Πανταζής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος του πρώτου ηθοποιού, που αποτέλεσε τον βασικό πυρήνα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Τάσου Πανταζή.

Δείτε επίσης: Σοκ: Ξυλοκόπησαν γνωστή ηθοποιό σε μπαρ!

Ο Τάσος Πανταζής άφησε έντονο το στίγμα του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, καθώς στην καριέρα του συμμετείχε σε τουλάχιστον 70 παραστάσεις του.

Το ΚΘΒΕ, μέσω ανακοίνωσής του, αποχαιρέτησε τον Τάσο Πανταζή και εξέφρασε τη θλίψη για την απώλεια του.

Η κηδεία του ηθοποιού θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή, στις 12.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτα.

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου!

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κι ενώ είχε στον οργανισμό του το μικρόβιο της διφθερίτιδας.

Διφθερίτιδα: Ποια είναι η ξεχασμένη νόσος που οδήγησε στο θάνατο το 8χρονο αγγελούδι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καρτέλα με το ιατρικό ιστορικό δείχνει ότι είχε λάβει κανονικά και τις πέντε δόσεις του εμβολίου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί - το οποίο είχε βεβαρημένο ιατρικό - φιλοξενήθηκε το 2011 από το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», ενώ το 2013 μεταφέρθηκε στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, όπου και έμεινε μέχρι να υιοθετηθεί.

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 8χρονου παιδιού!

Αν και δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του Παίδων Αγία Σοφία-Αγλαΐα Κυριακού ότι το μικρόβιο βρέθηκε εργαστηριακά σε δύο εξετάσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, η οποία αναφέρει τα εξής: «Στις 22/11/2019 προσήλθε στο ΓΝΠΑ "Π. & Α. Κυριακού" ο ασθενής Δ.Α. ηλικίας 8 ετών, με εικόνα οξείας λαρυγγίτιδας και βαριάς αναπνευστικής δυσχέρειας. Κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του ασθενούς στη ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανικό αερισμό. Ο ασθενής κατέληξε στις 26/11/2019 με πιθανή αιτία θανάτου οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονική υπέρταση και πνευμονικό οίδημα. Εστάλη για νεκροτομή.

Από την καλλιέργεια εισαγωγής του βρογχικού εκκρίματος απομονώθηκε στις 27/11/2019 κορυνοβακτηρίδιο της διφθερίτιδας (Corinebacterium dipheriae)».

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε η 29χρονη λεχώνα!

Τραγωδία στην Κατερίνη με μια 29χρονη λεχώνα να πεθαίνει καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ από λάθος αντιβίωση μετά τη γέννα της!

Πέθανε η Μαρία Κουτσοχιώνη!

Η γυναίκα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειου» όπου μεταφέρθηκε αφού είχε ήδη γεννήσει στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της αντιβίωσης που της χορήγησαν μετά τον τοκετό υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, η νεαρή κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός παρουσιαστής! (photo)

Στα 80 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία πέθανε ο πολύ γνωστός Αυστραλιανός παρουσιαστής και ποιητής, Clive James!

Θρίλερ με πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! Σε κίνδυνο εκείνος και η οικογένειά του!

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο ατζέντης του, ο 80χρονος παρουσιαστής και ποιητής πέθανε έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τα βιβλία του.

Οι αγαπημένοι του φίλοι τον χαρακτηρίζουν ως «ιδιοφυές πνεύμα και αστείο άνθρωπο».

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν το 2010 όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, ενώ ο ίδιος το αποκάλυψε ένα χρόνο μετά.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός ο άνδρας του στάθηκε όταν πέθανε η μητέρα του! (Video)

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 80χρονος παρουσιαστής πέθανε στις 24 Νοεμβρίου και η κηδεία του έγινε την Τετάρτη στο Κέιμπριτζ, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι.

Τραγική απώλεια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ήταν δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος, σχολιαστής. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη (διευθυντής σύνταξης), Αναγνώστης, Η Αυγή, Η Ελλάδα Σήμερα, Αδέσμευτος Τύπος, metro.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Οικονομίδης, από τους ιδρυτές του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84.

Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του πρώτου μη κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ είχε εργαστεί επίσης στον Flash 9,61 και την ΕΡΑ1 και συνεργαστεί με δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Συνεργάστηκε στη δημιουργία τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ με θέμα την έρευνα στην Ελλάδα, τις δομές και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, καθώς και τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εργάστηκε, παράλληλα, στον χώρο της επικοινωνίας, στους τομείς της έρευνας και τεκμηρίωσης, ανάλυσης και στρατηγικού σχεδιασμού. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και δραστηριοποιούνταν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share