Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Τραγωδία!

28 Νοεμβρίου 2019 07:42
Πέθανε ο Παναγιώτης Δρόσος σε ηλικία 27 ετών!

Έφυγε από την ζωή την Τετάρτη, ένα υπέροχο παιδί από τη Ναύπακτο, που έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!

Ο 27χρονος Παναγιώτης Δρόσος, γνωστός και ως «Πουφ», δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε χτες τα ξημερώματα, από την εντατική κλινική του Ρίου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Η πίεση είχε ανέβει πολύ τις τελευταίες ώρες και τελικά δεν άντεξε.

Ο Παναγιώτης, είχε ένα τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του πριν λίγες ημέρες τα ξημερώματα στη Ναύπακτο, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά την δουλειά. Ήταν ένα εξαιρετικό και ταλαντούχο παιδί, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ.

Δείτε με την ευκαιρία: Σοκ: Ξυλοκόπησαν γνωστή ηθοποιό σε μπαρ!

Ο θάνατός του βύθισε στην θλίψη τη Ναύπακτο, όπου ήταν πολύ αγαπητός.

Τραγική ειρωνεία, πριν τρία χρόνια, είχε φύγει από την ζωή σε τροχαίο που έγινε λίγα μέτρα πιο πέρα και σχεδόν την ίδια ώρα, ο κολλητός του φίλος, ο Ταταράκης «44», τον οποίο τιμούσε, φορώντας μάλιστα και μπλούζα με το νούμερο 44 για να τον θυμάται!

Φρίκη: Άνδρας βίασε 19χρονη και μετά την σκότωσε! (photo)

Φρίκη στο Σικάγο με έναν άνδρα αρχικά να βιάζει και στη συνέχεια να σκοτώνει μια 19χρονη!

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της! (photos-video)

O 26χρονος Ντόναλντ σύμφωνα με τον εισαγγελέα θύμωσε επειδή η 19χρονη αγνοούσε τα σφυρίγματά του, και την ακολούθησε στο γκαράζ, όπου προχώρησε σε σ3ξουαλική επίθεση και την σκότωσε.

Η οικογένεια της 19χρονης ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία του campus το Σάββατο (23/11), και το τηλέφωνό της εντοπίστηκε στο γκαράζ κοντά στη βιβλιοθήκη της σχολής. Όταν αστυνομικοί έφτασαν εκεί, τη βρήκαν στο πίσω κάθισμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share