Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Δημήτρη Ρίζου!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του...

14 Σεπτεμβρίου 2019 17:40
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Δημήτρη Ρίζου!

Φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες οδήγησαν τον Δημήτρη Ρίζου στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Τραγική απώλεια: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης!

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Ο Δημήτρης Ρίζος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και οι Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Πάνος Καμμενος, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Κοπελούζος, Αργύρης Ντινόπουλος και Ελίζα Βοζενμπεργκ.

Πηγή: youweekly.gr

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου!

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του και τα μηνύματα για την απώλεια του σπαράζουν καρδιές..

Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή σήμερα, το πρωί, ο Δημήτρης Ρίζος. Ο γνωστός εκδότης που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Πέγκυ Ρϊζου, η οποία επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media.

Η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της.

«Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Τον Δ. Ρίζο αποχαιρέτησε και η κόρη του. «Μπαμπά μου… καλό ταξίδι. Σ’ αγαπώ πάντα, για πάντα», έγραψε.

Δημήτρης Ρίζος: Όταν η "Ρούλα" τον έσωσε από τρομοκρατική επίθεση!

Στα 83 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας. Νεκρός ο Νίκος Γεράκας!

Το 1988, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, είχε σωθεί από τρομοκρατική επίθεση. Σε συνέντευξή του πριν έξι χρόνια δήλωνε πως στη ζωή του είχε δεχθεί ανά διαστήματα απειλές, ωστόσο το '88 όταν ήταν στον Ελεύθερο Τύπο είχε λάβει φάκελο με εκρηκτική ύλη.

"Με έχουν απειλήσει πάρα πολλές φορές! Όμως το'88 στον «Ελεύθερο Τύπο» δεν θα ξεχάσω αυτό που έγινε... Εγώ πάντα άνοιγα μόνος μου την αλληλογραφία μου, είναι μπροστά μου η Ρούλα η γραμματέας μου και κρατάω έναν τεράστιο φάκελο με το όνομά μου. Μίλαγα στο τηλέφωνο και με το που τον σκίζω έναν πόντο, φωνάζει η Ρούλα «βόμβα κ. Ρίζο» και μου τον αρπάζει από τα χέρια. Είχε βγει η οσμή της εκρηκτικής ύλης, τον πήρε και πήγε και τον άφησε στην άλλη άκρη του οικοπέδου. Όταν έγινε η έκρηξη, έσπασαν οι τζαμαρίες σε απόσταση 100 μέτρων, ήταν τρομακτικής ισχύος. Από τότε μου έδωσαν ασφάλειες, εγώ όμως πήγα στον Ρωμαίο και του είπα ότι δεν μπορούσα να κυκλοφορώ έτσι" δήλωνε ο Δημήτρης Ρίζος.

Συγκεκριμένα, την ίδια χρονιά, φάκελοι με απενεργοποιημένους εκρηκτικούς μηχανισμούς είχαν αποσταλεί στους δημοσιογράφους Δημήτρη Ρίζο στον Ελεύθερο Τύπο και Κυριάκο Διακογιάννη στην Αυριανή σε ένδειξη "προειδοποίησης" με τον ΕΛΑ να αναλαμβάνει τότε την ευθύνη για την τρομοκρατική ενέργεια.

Πέθανε ο Δημήτρης Βουτσελάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Δημήτριος Βουτσελάς. Κηδεύεται σήμερα

Πέμπτη 12 – 9 – 2019 και ώρα 6.00μ.μ., εκ της οικίας στον Πυργετό , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δημητρούλα Βουτσελά, τα παιδιά τους Γεώργιο Βουτσελά, Βασίλειο Βουτσελά και Κυριακή Χονδρού, εγγονή κι αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία μας στον Πυργετό , την Πέμπτη 12-9-2019 και ώρα 4.00μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Νεκρός ο Νίκος Γεράκας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share