Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo-video)

Ήταν μόλις 35 χρονών!

27 Νοεμβρίου 2019 18:52
Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo-video)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου γνωστού 35χρονου ηθοποιού στα γυρίσματα σκληρού ριάλιτι.

Πέθανε σεφ που έγινε γνωστός μέσα από το Masterchef!

Ο Γκόντφρεϊ Γκάο, κατέρρευσε ενώ έτρεχε για ώρες που ήταν μια από τις δύσκολες δοκιμασίες του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο ριάλιτι που ονομάζεται Chase me και προβάλλεται στην Κίνα δείχνει δυο ομάδες να διαγωνίζονται και να περνούν πολύ μεγάλες δοκιμασίες.

Νεκρός ο Παναγιώτης Γιατράς!

Ο Γκόντφρεϊ ενώ έτρεχε, ξαφνικά επιβράδυνε και κατέρρευσε. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής έτρεξε στο πλευρό του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο σύμφωνα με την διευθύντρια του Chase Me και όπως αναμεταδίδουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο νοσοκομείο επί δυο ώρες, οι ιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον διατηρήσουν στη ζωή όμως δεν τα κατάφεραν.

Πέθανε η Γκοάρ Βαρτανιάν! Η γυναίκα που απέτρεψε τα σχέδια των ναζί!

«Μετά από δύο ώρες και πολλές προσπάθειες, υπέστη έναν αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο» ανέφερε για τη στιγμή του θανάτου του ηθοποιού.

Φίλοι και θαυμαστές του Γκόντφρεϊ Γκάο έχουν κατακλύσει τα social media με μηνύματα θλίψης ενώ δεν έλειψαν και τα μηνύματα με τα οποία κατηγόρησαν τους παραγωγούς του ριάλιτι.

Σύμφωνα με την έκθεση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα Phoenix TV, η εκπομπή έχει σχεδιαστεί για να φτάσει τους παίκτες που συμμετέχουν στα όρια της φυσική τους κατάστασης γι’ αυτό και οι διαγωνιζόμενοι που επιλέγονται είναι όσοι βρίσκονται σε φόρμα.

Η εταιρεία παραγωγής δήλωσε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο ριάλιτι ένιωσαν «ασύγκριτο πόνο» και ότι μαζί με την οικογένεια θα διοργάνωσαν από κοινού την τελετή.

Ο Γκόντφρεϊ Γκάο είχε ερμηνεύσει και τον ρόλο του Magnus Bane στην ταινία The Mortal Instruments: City of Bones ενώ εκτός από ηθοποιός ήταν και πολύ διάσημο μοντέλο αφού ήταν ο πρώτος άνδρας ασιατικής καταγωγής που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Louis Vuitton.

Σοκ: Πέθανε πρώην παίκτρια του X-Factor! (photo-video)

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών η Άριελ Μπάρντετ, που είχε δώσει μία από τις οντισιόν που... έμειναν αξέχαστες στο βρετανικό X Factor.

Πέθανε ο 18χρονος Ντίλαν Κρους!

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, εμφανίστηκε στο σόου του 2008 και οι φίλοι της ανακοίνωσαν ότι πέθανε πρόσφατα αλλά η αιτία θανάτου της παραμένει άγνωστη.

Η Άριελ τσακώθηκε με τους κριτές του σόου και έκτοτε άλλαξε το όνομά της σε Αραμπέλα Σταρτσάιλντ.

Θρήνος στην Αργολίδα: Ένας νεκρός από τροχαίο (Photos + Video)

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση ενός φίλου της, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι η Έιμι Μπάρντετ ή αλλιώς Αραμπέλα Σταρτσάιλντ πέθανε νωρίτερα αυτόν τον μήνα»

Πέθανε η Κωνσταντίνα Γιγελοπούλου!

Πέθανε στα 92 της έτη η Κωνσταντίνα (Κούλα) Γιγελοπούλου.

Πέθανε η Σωτηρία Μαρούδα!

Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα.

Πέθανε ο Γιώργος Γκέκας!

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, αδέλφια, εγγόνια, δισέγγονο και ανίψια.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο Παναγιώτης Μπακαλάρος!

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με τον 62χρονο Παναγιώτη Μπακαλάρο να βρίσκει τραγικό θάνατο!

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου! (Video)

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Παναγιώτης Μπακαλάρος, περπατούσε πεζός στην οδό Δημοκρατίας όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος πρώτος του ξάδελφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου κατέληξε σήμερα το πρωί.

Σοκ: Αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση πέφτει πάνω σε σπίτια! 29 νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, χθες το απόγευμα, στην Οβρυα Πατρών.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: 3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το τρακτέρ το παππού του!

Πιο συγκεκριμένα, 67χρονος, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρα, έναν 62χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός.

Ο σοβαρά τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share