Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Παναγιώτης Γιατράς!

Υπέκυψε!

27 Νοεμβρίου 2019 10:57
Νεκρός ο Παναγιώτης Γιατράς!

Θλίψη στην Πάτρα καθώς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του ο Παναγιώτης Γιατράς που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην είσοδο της Αμαλιάδας!

Έπειτα από 51 ημέρες που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα στην είσοδο πόλης της Αμαλιάδας, την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο 83χρονος Παναγιώτης Γιατράς από το Βαρθολομιό.

Φονικό τροχαίο στη Λιβαδειά: Νεκρός 33χρονος οδηγός!

Ο άτυχος ηλικιωμένος επί σχεδόν 2 μήνες έδινε τη δική του «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, παρά τα σοβαρά τραύματα που έφερε από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ενώ έβγαινε από παρκινγκ σούπερ – μάρκετ.

Στο Ι.Χ. που οδηγούσε επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είχε τραυματιστεί, όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τον άτυχο σύζυγό της.

Το τροχαίο συνέβη στις 4 Οκτωβρίου το πρωί, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 83χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό στην είσοδο πόλης Αμαλιάδας, ενώ επιχειρούσε να βγει από το παρκινγκ του σούπερ – μάρκετ.

Ο οδηγός του φορτηγού, είδε ξαφνικά να βγαίνει στον δρόμο το αυτοκίνητο και δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στην πόρτα του Ι.Χ. του ηλικιωμένου άνδρα.

Χθες το μεσημέρι σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία του Παναγιώτη Γιατρά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βαρθολομιό, όπου συγγενείς, φίλοι και οι συμπολίτες του, του είπαν το τελευταίο «αντίο».

Σοκ: Πέθανε πρώην παίκτρια του X-Factor! (photo-video)

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών η Άριελ Μπάρντετ, που είχε δώσει μία από τις οντισιόν που... έμειναν αξέχαστες στο βρετανικό X Factor.

Πέθανε ο 18χρονος Ντίλαν Κρους!

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, εμφανίστηκε στο σόου του 2008 και οι φίλοι της ανακοίνωσαν ότι πέθανε πρόσφατα αλλά η αιτία θανάτου της παραμένει άγνωστη.

Η Άριελ τσακώθηκε με τους κριτές του σόου και έκτοτε άλλαξε το όνομά της σε Αραμπέλα Σταρτσάιλντ.

Θρήνος στην Αργολίδα: Ένας νεκρός από τροχαίο (Photos + Video)

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση ενός φίλου της, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι η Έιμι Μπάρντετ ή αλλιώς Αραμπέλα Σταρτσάιλντ πέθανε νωρίτερα αυτόν τον μήνα»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share