Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σοκ: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της!

Βραβευμένη βιολίστρια...

15 Νοεμβρίου 2019 21:59
Σοκ: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της!

Μια 17χρονη βιολίστρια, βρέθηκε νεκρή στην έπαυλη του πατέρα της μόλις οκτώ ημέρες μετά τη συναυλία της στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Ο λόγος για την Κάτια Τσουκάνοβα, κόρη του Ρώσου τραπεζίτη Ίγκαρ Τσουκάνοφ,η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι αξίας 9 εκατ. λιρών στο δυτικό Λονδίνο, στις 18 Ιουνίου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με την έρευνα που ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, η Κάτια που ήταν μαθήτρια σε ιδιωτικό οικοτροφείο στο Μπακιγχαμσάιρ όπου οι σπουδές της κόστιζαν 12.600 λίρες το έτος, είχε εκμυστηρευθεί σε ψυχολόγο ότι είχε πολύ άγχος με τις εισαγωγικές εξετάσεις της ενώ όταν πέθανε ήταν στην ανάπαυλα ενός έτους μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο οπότε και θα αποφάσιζε τι θα σπούδαζε και σε ποιο πανεπιστήμιο θα φοιτούσε.

Αρχικά, ο πατέρας πίστευε ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε κοκτέιλ ναρκωτικών, αλλά σύμφωνα με την έρευνα, το κορίτσι είχε αλκοόλ αλλά όχι ναρκωτικά στο αίμα της. Πέθανε από συντριπτικό κάταγμα στον αυχένα, αφού απαγχονίστηκε. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό της σε ατύχημα και όχι σε αυτοκτονία.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σοκ: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλοίο!

H Κάτια εκπαιδευόταν στο Βασιλικό Κολέγιο της Μουσικής και της είχε απονεμηθεί ο τίτλος της καλύτερης μουσικού της χρονιάς τον περασμένο χρόνο σε φεστιβάλ στην Ιταλία.

Είχε δώσει ρεσιτάλ με Τσαϊκόφσκι στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό της. Η ψυχοθεραπεύτριά της είπε: "Όταν ήταν πεσμένη επηρεαζόταν και γέμιζε με αρνητικά συναισθήματα αλλά και ανασφάλειες. Έλεγε ότι μερικές φορές δεν ήθελε να ζει άλλο αλλά δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάποιες φορές ένιωθε απελπισία και ότι ήταν αβοήθητη. Είχε κακή διάθεση ιδιαίτερα στη διάρκεια των εξετάσεών της".

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά έμοιαζε πιο χαρούμενη και ήλπιζε να σπουδάσει στα αμερικανικά πανεπιστήμια του Χάρβαρντ ή του Γιέηλ.

Η κοπέλα ήταν έξω με φίλους το προηγούμενο βράδυ και επέστρεψε σπίτι το ξημέρωμα. Μετά ξαναβγήκε και λίγο αργότερα επέστρεψε και ήταν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τα αρχεία του κινητού της. Είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Δεν άφησε μήνυμα αυτοκτονίας και δεν είχε κάνει ποτέ απόπειρα.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμά της η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα.

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από ατύχημα!

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photos)

Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλεθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Αλλά τελικά δεν πρόλαβαν...

Σήμερα το πρωί οι γείτονες στην πολυκατοικία της, την βρήκαν νεκρή. Ήταν 63 χρόνων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share