Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από ατύχημα!

Δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο!

15 Νοεμβρίου 2019 11:21
Στο νοσοκομείο γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από ατύχημα!

Η Άντζυ Σαμίου μεταφέρθηκε μετά από ατύχημα στο νοσοκομείο, Ασκληπιείο της Βούλας. Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook μια φωτογραφία, που φαίνεται το δεξί της χέρι στον γύψο και τυλιγμένο με γάζες! Η ίδια φαίνεται να είναι καλά.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας: "Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές.."

«Έσπασα το δεξί μου χεράκι… 2 ώρες περιμέναμε στα επείγοντα του Ασκληπιείου. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν τα περιστατικά πολλά κι αυτοί υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους… Ευχαριστώ το, team της ΣΤ’ ορθοπεδικής για τον πόνο που μου έδωσαν για να βάλουν τον καρπό μου ξανά στη θέση του ούρλιαξα με την ψυχή μου… Ο γιατρός πονούσε κι αυτός από αυχενικό αλλά εκεί στο καθήκον…» , έγραψε.

Άντζυ Σαμίου: Ψηφίζει Τσίπρα ''δαγκωτό'' και το δηλώνει...

Εμφατικά υπέρ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τάχθηκε για ακόμη μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, που συνηθίζει να υποστηρίζει τον πρωθυπουργό μέσω αναρτήσεων της στα social media.

Ειδικότερα, λοιπόν, και αυτή τη φορά και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: «Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους».

Άντζυ Σαμίου σε Ζάεφ: «Η χώρα σας λέγεται βόρεια Μακεδονία»

Η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε σε σχετική δημοσίευση του Σκοπιανού πρωθυπουργού στο twitter!

Η Αντζυ Σαμίου που αναρτά σχεδόν όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί και κάνει retweet όλες τις αναρτήσεις των πιό φανατικών οπαδών και σχολιαστών του ΣΥΡΙΖΑ, ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά επέλεξε να «βάλει στη θέση του» τον… Σκοπιανό Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ ο οποίος σε ανάρτησή του χρησιμοποίησε τον όρο Μακεδονία

«Συγνώμη… αλλά τώρα λέγεστε βόρεια Μακεδονία» του επεσήμανε η γνωστή τραγουδίστρια η οποία όπως φαίνεται αποφάσισε να συνδράμει έμπρακτα στο… έργο του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Δείτε την σχετική δημοσίευσή της:

Αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας: "Αιμορραγούσαν οι φωνητικές μου χορδές.."

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η πασίγνωστη κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα . Συγκεκριμένα το 2017 υπέστη μια αιμορραγία στις φωνητικές της χορδές. Το αποτέλεσμα ήταν να της προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα της και από τον φόβο της μην την επηρεάσει και στην επαγγελματική της καρίερα μετέπειτα, έπεσε σε κατάθλιψη!

Δείτε επίσης: Σοκ: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photo-video)

Η Σακίρα πιο συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου. Έτσι, όταν δε μπορούσα να τραγουδήσω, ήταν κάτι αβάσταχτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Ζεράρ ένιωθε σαν πρώην κατάδικος που του έχουν δώσει την ελευθερία του, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή. Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη. Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία».

Αποκάλυψε πως το αντιμετώπισε με την ύπνωση και τον διαλογισμό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share